Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup otkaz

Magath traži 12 milijuna eura od Schalkea

Felix Magath
AFP
17.03.2011.
u 14:12

Dojučerašnji trener njemačkog Schalkea Felix Magath inzistirat će da mu klub isplati čitav ugovor, što iznosi oko 12 milijuna eura.

Magathu je jučer bio povrijeđen ponos nakon što je na službenoj stranici kluba saznao da više nije trener.

On je osporio odluku Schalkeova nadzornog odbora  navodeći da mu otkaz nije pravilno uručen te je sam podnio ostavku. No, unatoč tomu smatra da ima pravo na ostatak iznosa zajamčen ugovorom koji je trebao trajati do 2013. godine.

Magath je godišnje imao oko šest milijuna eura.

No, čitava će stvar, kao što je predsjednik kluba Clemens Tönnies i najavio, na kraju završiti na sudu jer si Schalke, koji je dužan oko 250 milijuna eura, ne može priuštiti isplatu čitavog ugovora Magathu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije