Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPEKTAKULARNO OZRAČJE

Lokosice se porazom kod Rapida oprostila od Lige prvakinja, Šoštarić: Prošli su me trnci

Zagreb: Lokomotiva i Gyori sastali se u 11. kolu EHF Lige prvakinja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
12.02.2023.
u 19:30

Usprkos tome što su bodovi ostali u Bukureštu, atmosfera je bila odlična. Petika je bila najraspoloženija u redovima Zagrepčanki sa sedam golova. Svoj put završavaju s jednim bodom.

U posljednjoj utakmici u skupini Lige prvakinja, rukometašice zagrebačke Lokomotive izgubile su u spektakularnom ozračju ispunjene dvorane u Bukureštu 22-27 (12-15) od ekipe Rapida. Hrvatske prvakinje su tako nakon 14 utakmica završile svoj put u Ligi prvakinja sa samo jednim bodom u skupini.

Najbolje kod Lokomotive bile su Tena Petika sa sedam pogodaka i Lena Ivačok s 11 obrana, dok je kod rumunjske ekipe Orlane Kanor postigla devet pogodaka.

"Odigrali smo odličnu utakmicu pred prekrasnom publikom. Tko ovo nije doživio ja bih mu uistinu želio da to doživi jer ovo je nešto nakon čeka mene i nakon 40 godina bavljenja rukometom podilaze trnci. Cure su odigrale odličnu utakmicu protiv vrhunske ekipe u vrhunskom ambijentu, no odlučili su sitni detalji koji su pokazatelj neiskustva. Primjerice da idemo prebrzo završavati napad s igračicom više pa ne razigravamo, ne radimo ono što smo se dogovorili, da zatvaramo pivota i puštamo šut izvana.., ali ja na svemu danas curama samo mogu čestitati. Ovo je tek početak na osnovu kojega moramo raditi dalje“, kazao je Nenad Šoštarić, trener RK Lokomotiva Zagreb.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije