Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalne izjave

Kultni srpski novinar: 'Hrvatska je zaslužila svjetski naslov, Srbija je obična prčija'

Beograd: Na neslužbenom ru?ku u restoranu Madera sastali se bivši sportaši iz Hrvatske i Srbije
Goran Stanzl/PIXSELL
12.12.2022.
u 22:30

'Srbija je privatna selekcija Vučića i Piksija, dok je hrvatska svjetska nogometna velesila' kaže slavni komentator

Legenda sportskog novinarstva na ovim prostorima, Milojko Pantić, već dugo vremena ne skriva da voli našu reprezentaciju, dok o srpskom nogometnu priča s gnušanjem. I ovoga puta nije bilo drugačije, kultni novinar odao je priznanje vatrenima dok za državu Srbiju smatra kako su privatna prčija i talac predsjednika Aleksandra Vučića. Podsjetimo, Srbija je ispala već u grupnoj fazi u skupini sa Brazilom, Švicarskom i Kamerunom, dok je Hrvatska u polufinalu SP-a i igramo protiv Argentine sutra u 20 sati. 

>> Argentinci 300 milijuna eura skuplji od vatrenih, naš najskuplji igrač je Joško Gvardiol

- Kad sam 2018. izjavio da je Hrvatska za Srbiju nogometna velesila, ni pomišljao nisam da će Lijepa Naša to postati za cijeli svijet. Laici i diletanti kažu da Hrvatska ima sreću jer prolazi na penale, a penali su po njima rulet. To je čista zabluda i neznanje. To je isto kao da se kaže da je tie-break u tenisu rulet - kazao je Pantić u razgovoru za Index.hr

- Što se tiče Srbije, meni je muka više ponavljati ono što svi u Srbiji mogu vidjeti, ali se 'prave Englezi' i zatvaraju oči pred istinom. U Kataru nije igrala reprezentacija Srbije, nego privatna selekcija Aleksandra Vučića i Dragana Stojkovića Piksija. Zašto? Zato što Srbija kao država ne postoji. Od svih državotvornih atributa Srbija ima samo vlast, i to vlast oličenu u jednom jedinom čovjeku, koji je privatizirao sve što se moglo privatizirati. Od državne blagajne do nogometnog saveza Srbije. Njegov sin je menadžer nekim reprezentativcima. - rekao je između ostalog Pantić pa zaključio:

- Zato ta ekipa nema veze s pravom reprezentacijom i zato je Srbija u Kataru prošla onako kako je prošla. Onako kako privatna prćija i zaslužuje. Nema u Srbiji sistema kao što ga ima u Hrvatskoj i, samim tim, nema ni rezultata. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 25

PO
Poletarac101
23:01 12.12.2022.

Neda si Milojko mazat oči..👑

VO
Votum
23:40 12.12.2022.

Istina, odavno on to već govori. I čestitam mu na otporu. Ali nikakvi "ovi prostori" i nikakvi "kultni".. čovjek je sportski novinar iz Srbije, ma kakva bila.

PR
prajdali100
23:31 12.12.2022.

Upravo je nevjerojatno da u Srbiji jedna osoba,sa par poslušnika,i uz pomoć ljigavih medija privatizira Državu !!! Radi što hoće i to sve mimo Ustava.Skupština i Vlada su " tamburica",dekoracija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije