Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MODRIĆ JE LIDER'

Poznati argentinski medij opisao najvećeg igrača na ovim prostorima: 'Balkanski Cruyff'

Igor Kralj PIXSELL / REUTERS
12.12.2022.
u 20:45

Ugledni list Clarin pisao je o vatrenima uoči polufinalnog duela s gaučosima

Najpoznatiji argentinski dnevnik Clarin pisao je o Hrvatskoj uoči dvoboja s Argentinom sutra od 20 sati na stadionu Lusail. Gaučosi su itekako svjesni odakle prijeti najveća opasnost i jako uvažavaju našeg najboljeg igrača, Luku Modrića. Zvijezda madridskog Reala i dalje neumorno predvodi vatrene prema novom povijesnom uspjehu, unatoč veteranskim godinama igra u odličnoj formi, a trebao bi nas voditi i na idućem Euru. 

>> Pogledajte kako se slavilo u redakciji Večernjeg lista

- Deset godina u Real Madridu, 16 u reprezentaciji, 172 centimetra čiste inteligencije i 37 godina mudrosti. Ne možete govoriti o hrvatskoj reprezentaciji, a da ne nahvalite Luku Modrića. Na SP-u u Rusiji bio je proglašen igračem turnira, a na ovom SP-u je već sad na listi posebnih, baš kao što je i njegova reprezentacija - piše Clarin.

- Modrić, balkanski Cruyff, kapetan je i duša protivnika Argentine. Messi i suigrači znaju ga jako dobro. Ne samo iz Španjolske nego i sa zadnjeg SP-a na kojem ih je Hrvatska pobijedila 3:0 kad je Argentina patila. No, ta utakmica nije samo statistički podatak. Ona ja bila jedan od temelja najveće snage hrvatske reprezentacije, a to je iskustvo. - poručuje argentinski list i zaključuje:

- Hrvatska u polufinale ulazi bez poraza. U skupini nisu bili prvi, ali su sredili Japan i onda izbacili Brazil. Sad stoje na putu Messiju. U susret ulaze nakon dva produžetka. S prosječnom starosti momčadi 29 godina umor će sigurno igrati ulogu. Igrat će i kod Argentine koja je također fizički istrošena. To je Hrvatska, reprezentacija na koju nitko nije računao na ovom turniru, ali ona je opet u polufinalu. Sa svjetskog prvenstva izbacila je Brazil i još je živa. S Modrićem kao liderom u utakmici za finale.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 14

Avatar Moodleen
Moodleen
22:50 12.12.2022.

A da taj "poznati" argentinski medij pojasni kakve veze ima Hrvatska sa balkanom? Jel u tom balkanu možda i Norveška?

DO
DomagojMarić
21:21 12.12.2022.

Ugledni list nema pojma, da Balkan ne postoji!?Hrvatska neme veze sa Balkanom nit je ikad imala bilo kakvu vezu! Pa nisu oni razvijeni nalik schengenske Hrvatske u kojoj za par dana koristimo i Eure! Nek se srame Argentinci! Fuj! Razbitt cemo ove naduvane južnjake!

PO
Poletarac101
22:25 12.12.2022.

Luka Modrić je bio i ostao Luka Modrić 👑

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije