Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNIORSKO EP

Košarkaški upisali još jedan poraz i završili na 14. mjestu

Lovro Buljević
Sanjin Strukic/Pixsell
22.12.2016.
u 21:36

Kod Hrvatske najbolji su bili Leo Čizmić sa 18 i Lovro Buljević sa 13 poena, a ekipu Latvije predvodio je Roberts Blumbergs sa 23 koša.

Košarkaši Hrvatske završili su na Europskom juniorskom prvenstvu (U-18) u turskom Samsunu na 14. mjestu nakon što su u četvrtak izgubili od Latvije sa 76:90. 
 
Kod Hrvatske najbolji su bili Leo Čizmić sa 18 i Lovro Buljević sa 13 poena, a ekipu Latvije predvodio je Roberts Blumbergs sa 23 koša. 

Hrvatska je u natjecanju po skupinama bila treća i nije izborila četvrtfinale. Hrvatski juniori poraženi su u skupini od Italije (78:84) i Španjolske (62:74), te su svladali Švedsku sa 78:77.

Večeras se u finalu sastaju Litva i Francuska

>> Sve reprezentacije u 2017. stajat će HKS 10,3 milijuna kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije