Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Kostelić za Večernji:

Janicu su u more htjeli baciti torcidaši, a njen prastric dao je ime Hajduku

Janica i Ante Kostelić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
05.01.2019.
u 22:21

Janica je nedavno dobila Oskara i to je moje peto unuče. Moja kćerka iz prvog braka Hrvojka ima sina i kćer, Ivica ima dva sina, a sina je dobila i Janica

Ante Kostelić u nedjelju će u utrci Svjetskog kupa na Sljemenu imati dva svoja aduta, braću Kolega, Eliasa i Samuela. Nakon subotnjih treninga sa svojim štićenicima zapričao se s nekolicinom domaćih novinara pa su na dnevni red došli i Antini unuci.

- Janica je nedavno dobila Oskara i to je moj peti unuk. Hrvojka, moja kćer iz prvog braka, ima dvoje djece. Ona živi u Engleskoj i sada se zove Hrvojka Kostelić-Swift, a djeca su Felix i Katarina i oni su napola Englezi a napola Hrvati. Ivica ima dva sina, a sina je dobila i Janica.

Janica i Ante Kostelić
1/8

Svoje peto unuče Ante je vidio već u bolnici kada je posjetio Janicu koja se oporavljala od poroda carskim rezom.

- I Janica i dijete su dobro. Ovih dana bi trebala izaći iz bolnice. Tu nema ništa specijalno.

Ne razumije posve najtrofejniji trener kojeg smo ikad imali zanimanje medija baš za sve što se tiče njegove kćeri inače najveće sportašice koju smo ikad imali i državne tajnice za sport.

- Pitanje djeteta je apsolutno osobna stvar. Normalno je da žena ima dijete i meni se ne čini to tako atraktivno. Janica je obična djevojka, žena, bez obzira na sav njen pedigre.

Tada je Ante spomenuo Federera i to da je on dobar s Janicom, a kada se u društvu ustvrdilo da je Janica, u smislu popularnosti, naš Federer, tata Kostelić je kazao:

- Ah. Vidite da su ju umalo u more bacili.

Tko to?

- Torcida.

Aha, već smo se pobojali da je u pitanju nešto novo. Uostalom, zar nisu to, što se u lipnju 2017. dogodilo u Supetru na Braču, mnogi mediji tada osudili?

- Cijela bulumenta ljudi to nije osudila, pa tako niti poznati kolumnist jednih dnevnih novina. A nisu oni Janicu samo verbalno napadali i nisu samo zato privedeni. Janica mi je rekla tada da su ju i gurali, a nakon što je ušla u automobil, tresli su ga. To je strašno. Strašno je da to nisu svi osudili, a trebali su. Ja mislim da Janica od tada nije išla u Dalmaciju - kazao je Ante Kostelić i dodao:

- Da paradoks bude već, ime Hajduku dao je Janičin prastric Josip Barač, zvan "profešur", a to je lik kojeg se zacijelo sjećate iz serijala "Velo misto". A napisao je i "Marjane, Marjane" tekst kojeg je uglazbio Josip Hatze.

I doista, ako "uguglate" ime Josip Barač vidjet ćete da je to bio ugledni hrvatski filolog, publicist, prevoditelj, satiričar, političar, književnik i sportski dužnosnik, čovjek koji je ostavio itekako dubok trag u gradu pod Marjanom.

Janica i Ante Kostelić
1/5

Komentara 94

SS
sstteellaa
00:04 06.01.2019.

Šta ste se uhvatili očinstva njene bebe.....njena osobna stvar......njen izbor se svih nas ne tiče.....sportska heroina bila i ostala......a Torcida dok ne očisti kaljužu u svojim redovima baca ljaga na cijelu Dalmaciju.....ne samo na Hajduk......

LI
Lincer
01:38 06.01.2019.

Apeliram na medijske djelatnike, ako još iole držite do svoje profesije i svog digniteta, da zaustavite ovu medijsku harangu i ove nadasve primitivne, necivilizirane komentare po portalima, koje Janica sviđala se nekome ili ne ničime nije zaslužila. Kao i nititi jedna druga žena. I vi kao mediji pustite ženu na miru, ona je osoba koja ne živi na instagramu i mimo svoje sportske karijere nije živjela za javnost niti visi na instagramu ili facebooku po cijele dane se fotografirajući. Niti traži pozornost medija niti prostire svoj život pred svekolikom javnošću. Pokažite da imate minimum kulture i kućnog odgoja, ugodno ćete nas iznenaditi. Ne govorim ovo vezano uz konkretno ovaj članak, nego općento, jer ova lavina prostakluka i nekulture kojoj svjedočmo otkad se saznalo da ja Janica trudna i da je rodila opisuje nas tragičnije od svih naših političkih i gospodarskih neusjeha .

Avatar Vukomerec
Vukomerec
23:18 05.01.2019.

Čestitke Janici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije