Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Walid Regragui

Izbornik Maroka: Nismo izgubili zbog suca, Hrvatska nas je zasluženo pobijedila

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Maroka u borbi za broncu Svjetskog prvenstva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
17.12.2022.
u 20:05

- Moramo pokazati poštovanje, nedostajale su nam druge stvari. Naš marokanski način nije da poraz pripisujemo sucu niti uzroke poraza treba tražiti u njemu.

Marokanski izbornik Walid Regragui je nakon poraza od Hrvatske u utakmici za brončano odličje na Svjetskom prvenstvu u Katru ustvrdio da njegova da njegova momčad može biti ponosna time što je bila među četiri najbolje momčadi na ovom turniru te čestitao Hrvatskoj na zasluženo osvojenoj brončanoj medalji.

- Fizički je bilo zahtjevno, naši su igrači bili umorni, a utakmica je bila intenzivna. Možemo biti ponosni na to što smo došli do polufinala. Igrači su u ovom trenutku razočarani, željeli su se upisati u povijest. No, danas je za njih ovo bilo previše - rekao je Walid Regragui te dodao:

- Imali smo previše ozlijeđenih igrača, ali sve smo pokušali. Vratit ćemo se još jači i naučiti iz ovog. Treba nam samo malo više iskustva, a onda ćemo u nekom trenutku doći i do finala. Željeli smo razveseliti naše navijače. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, nismo odustali ni u jednom trenutku. Čestitam Hrvatskoj koja je zaslužila biti na trećem mjestu.

Izbornik Maroka nje htio o sucu.

- Moramo pokazati poštovanje, nedostajale su nam druge stvari. Naš marokanski način nije da poraz pripisujemo sucu niti uzroke poraza treba tražiti u njemu.

Komentara 26

OL
olujasviholuja2
20:40 17.12.2022.

Kako bi oni izgubili radi suca kad sudac nije svirao očiti penal za Hrvatsku

DU
Deleted user
20:17 17.12.2022.

FIFA- korumpirana mafijaška skupina obrijanih glava. To su upravo dokazali na utakmici za broncu, a VAR još jedno sredstvo za manipulaciju. "Fuj sudac".

KP
Karlovacko pivo
20:26 17.12.2022.

Svaka čast izborniku Moroca čovjek prizna poraz i čestita a o sudcu bolje da nekomentiramo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije