Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro – skupina D

Hrvatska protiv Češke u borbi za osminu finala, evo gdje možete gledati utakmicu

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Engleska - Hrvatska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
18.06.2021.
u 08:58

Izbornik Zlatko Dalić jučer je najavio promjene u momčadi u odnosu na onu koja je istrčala na Wembleyju.

Hrvatska će danas u 18 sati igrati protiv Češke u Glasgowu na Hampden Parku. Nakon uvodnog poraza protiv Engleske (0:1) Dalićevi izabranici žele se vratiti na pobjednički kolosijek kako im ne bi izmakla osmina finala. Neće imati lagan zadatak budući da su Česi u prvom kolu savladali domaćina Škotsku s 2:0 i rasterećeniji dočekuju ovaj susret.

Izbornik Zlatko Dalić jučer je najavio promjene u momčadi u odnosu na onu koja je istrčala na Wembleyju.

– Bit će to ofenzivnija formacija. Bit će promjena, no vidjet ćemo što i kako. Nedostajalo nam je probojnosti i igra u završnici, to moramo pojačati.

Video – Nikola Jurčević najavljuje utakmicu s Češkom

 

Naglasio je kako su Česi iznimno opasni kada iz bloka s pet, šest igrača krenu naprijed.

– Oni zaista brzo izlaze iz bloka u napad, to je njihova moć i snaga. No izlazak s puno igrača daje i nama šansu. Mi do sada nismo dolazili s dovoljno igrača u završnicu i to nam je nedostajalo, to moramo popraviti.

Istaknuo je kako "Vatrenima" treba pobjeda koja bi nam dala dodatnu snagu i energiju.

– Svaki te poraz načne i malo poremeti, to je normalno. Nama treba pobjeda kako bi nam dala snagu i energiju. Dečki su svjesni da nam treba pobjeda, neće biti lako, ali puni smo samopouzdanja.

Utakmicu u Glasgowu moći ćete pratiti na drugom kanalu Hrvatske radiotelevizije (HRT2).

Video – Luka Modrić

Ključne riječi

Komentara 6

SI
sisavac
11:56 18.06.2021.

bit će gadno, česi moraju razmišljati kolku budu štetu imali na ljetovanju kod nas, ako nas direktno izbace sa eura... znači, ide se na neriješeno. za pobjedu mi nismo sposobni, već dugo nismo. igrati bez napadača, a od veznjaka očekivati da budu strijelci je smiješno.

DU
Deleted user
11:42 18.06.2021.

Dalić izgleda živi na staroj slavi, na žalost. I čini mi se da ćemo teško dalje ako ćemo, a daj bože da oćemo:)

KR
kristov
10:44 18.06.2021.

Kaže Panenka, da bi Hrvati mogli teško stradati! Ako budu igrali onako kako su igrali protiv Škota, onda Dalić može slobodno igrati sa pola ekipe, Livaković, Vida, Duje, Brozović, Kramarić i evo još dodajte još jednog bilo kojeg .. dobiti ćemo ih ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije