Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNI ISTUP

HRT-ov komentator ispričao se Gvardiolu zbog kritika, evo što mu je on odgovorio!

Euro 2020 - Group D - Croatia v Scotland
Lee Smith/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.06.2021.
u 15:48

- Kako Joško Gvardiol, tako i ostatak Dalićeve škvadre u meni će uvijek imati velikog navijača.

Sportski komentator na HRT-u Viki Ivanović, tijekom utakmice Hrvatske i Škotske (3:1) u više navrata kritizirao je igru Joška Gvardiola, javnost je to osudila i uslijedila je isprika na društvenim mrežama.

Naime, popularni Viki par puta je rekao da dojučerašnjem nogometašu Dinama nedostaje iskustva pa zato griješi kako inače ne bi.

- Zaista nisam očekivao da ću ispasti ovakav kritičar... Uvijek sam brijao na pozitivu, no ovaj put su neke moje riječi pogodile u krivu metu. Kako Joško Gvardiol, tako i ostatak Dalićeve škvadre u meni će uvijek imati velikog navijača jer nikako ne smijemo zaboraviti koliko sreće su nam ti dečki donijeli (i još uvijek donose) - napisao je Ivanović pa nastavio:

- Idemo sad gruntati kako se pripremiti za osminu finala kako bismo Španjolcima osigurali jednosmjernu kartu iz Kopenhagena za Madrid!

Da nema nikakvih repova oko tih komentara potvrdio je i Gvardiol sam kroz odgovor HRT-ovom komentatoru.

- Zajedno smo jači!

Među viđenijim osobama koje su "lajkale" Ivanovićev komentar jest i nekadašnji Vatreni Danijel Subašić.

 

 

 

Komentara 41

Avatar Scheweningen
Scheweningen
17:13 25.06.2021.

Osobno mislim da je Guardiol najveći dobitak na ovom prvenstvu. Jednostavno moderan i odlučan. Zabijao se vrlo kvalitetno u protivničku obranu kao vrsni napadač. Joško nastavi

PR
Prekosutra
15:55 25.06.2021.

E moj Viki, poslije j nema kajanja! A dobri i razumni ljudi te jednostavno ne zele ”pregaziti”! Ali rep ostaje!

DU
Deleted user
17:36 25.06.2021.

Neovisno o temi. HRT nikad nije imao lošije športske komentatore od ovih današnjih. Legende su otišle : Delić , Babović , Mutić , Sušec , Cvitković , Dušanović , Ćosić.... Došli mladi ,ali bez osobnosti. Bez karizme .Korektni i ništaništa više. Oni nadareni prešli drugamo . Recimo Željko Vela . .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije