Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

Hajduk ni nakon pet kola ne zna za pobjedu! Uzeli bod u Zaprešiću

Hajduk ni nakon pet kola ne zna za pobjedu! Uzeli bod u Zaprešiću
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.08.2018. u 20:21

Hajduk ni nakon pet kola ne zna za pobjedu u HNL-u! Danas su odigrali 2:2 u Zaprešiću kod Intera.

Bijeli su se nametnuli u Zaprešiću, no domaćin je u 14. minuti iskoristio prvu priliku i poveo 1:0. Igrala se 14. minuta kada je Čeliković ubacio, a Andrić glavom zabio za 1:0.

Imao je Hajduk nekoliko prilika za izjednačenje, no vrlo lako mogli su na odmor s dva gola minuta. Naime, u 37. minuti u dva je navrata odlično reagirao Posavec, nakon udaraca Postonjskog i Andrića.

Inter Hajduk HNL
1/9

Gosti su do izjednačenja stigli u 49. minuti sjajnim golom Palaverse s 20-ak metara. Samo osam minuta kasnije Inter je opet poveo i to golom Vukčevića koji je iskosa s desne strane s pet metara probio Posavca.

Do novog izjednačenja Hajduk je stigao u 75. minuti kada je Prenga srušio Ivanovskog u šesnaestercu i skrivio jedanaesterac. Ivanovski je sam preuzeo odgovornost za 2:2.

Do kraja utakmice bijeli su mogli i do potpunog preokreta, no domaćine je spasio sjajnim obranama Kelava.

Rezultati by SofaScore

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Davorom Šukerom

Komentara 39

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
18:40 26.08.2018.

Dabogda sve izgubili

DU
Deleted user
18:56 26.08.2018.

Derbi zacelja, Hajduk se dobro drzi, Splicani vode u koreografiji i bengalkama, ali pristrani HNS im to ne zeli vrednovati nebi li u utakmicu usli vizavi toga s bar dva gola startne prednosi ili bar s metar uzim golom...

HO
Hotspot
19:22 26.08.2018.

hajduk je sramota HNL-a..... njihovo "dabogda sve izgubili" vraća im se s lihvarskim kamatama nazad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije