Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET

Fenerbahçe srušio Galatasaray u najvećem turskom derbiju

Super Lig - Galatasaray v Fenerbahce
Foto: MURAD SEZER
1/4
21.11.2021.
u 23:00

Fenerbahče se ovom pobjedom probio na peto mjesto sa 23 boda, Galatasaray je osmi sa 21 bodom, a u vodstvu je Trabzonspor sa 30 bodova.

U najvećem derbiju turskog nogometa Fenerbahče je kao gost pobijedio Galatasaray sa 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u posljednjih devet međusobnih susreta.

Posljednju pobjedu Fener je protiv najvećeg suparnika ostvario u travnju 2017. kada je također, kao gost slavio sa 1-0.

Domaćin nije mogao bolje otvoriti utakmicu, u 16. minuti Galatasaray je stigao do vodstva golom Kerema Akturkoglua. Izjednačio je Mesut Ozil u 31. minuti, a u 82. minuti gosti su ostali s igračem manje nakon što je isključen Marcel Tisserand.

Soccer Football - Super Lig - Galatasaray v Fenerbahce - Nef Stadyumu, Istanbul, Turkey - November 21, 2021 Galatasaray fans with a banner REUTERS/Murad Sezer
Foto: MURAD SEZER

Kada se već činilo da će susret završiti bez pobjednika, Miguel Crespo je u četvrtoj minuti nadoknade zabio za pobjedu Fenerbahčea.

Fenerbahče se ovom pobjedom probio na peto mjesto sa 23 boda, Galatasaray je osmi sa 21 bodom, a u vodstvu je Trabzonspor sa 30 bodova.

Bešiktaš, u čijim redovima igra hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, je u subotu izgubio na gostovanju kod Alanyaspora sa 0-2 i trenutačno se nalazi na devetoj poziciji sa 20 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije