Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUT U BUDIMPEŠTU

Evo s kim i kad će Hrvatska otvoriti drugi krug Europskog prvenstva!

Hrvatska prošla u drugi krug rukometnog Europskog prvenstva
Sanjin Strukic/PIXSELL
17.01.2022.
u 22:12

Danci su bili uvjerljivi pa pobijedili Sjevernu Makedoniju 31:21 i na taj način "podebljali" gol-razliku na čak plus 30!

Hrvatska rukometna reprezentacija i službeno je prošla u drugi krug Europskog prvenstva nakon pobjede Francuza nad Srbima (29:25), a zna se i tko će joj biti prvi protivnici.

Skupina C, u kojoj se nalazi Hrvatska, siječe se sa skupinom A i B. Još se čekaju dva suparnika, ali oni iz skupine A su poznati - Crna Gora (20.1.) i Danska (22.1.).

Iznenađujuće su Crnogorci svladali Slovence 33:32 i prošli u drugi krug, a Danci su bili uvjerljivi pa pobijedili Sjevernu Makedoniju 31:21 i na taj način "podebljali" gol-razliku na čak plus 30!

Iako su neugodni, Crnogorci su slabili od Srba, barem kad su jedna i druga reprezentacija kompletne. Ali, sad su na krilima ovog uspjeha puni samopouzdanja i bit će izrazito bitno pristupiti im na adekvatan način.

Što se tiče preostalih protivnika, njih će Hrvatska doznati sutra. Moguće je da to budu Island, Mađarska ili Nizozemska, ali u nekom ludom scenariju i Portugalci.

Komentara 5

Avatar Tombstone
Tombstone
22:33 17.01.2022.

Evo, cim smo kupili avione Francuzi ne pustaju drugima

VE
večernjamaglica
22:22 17.01.2022.

Polufinale,jedino ako dobijemo Dansku.Bojim se,u ovim uvjetima,nemamo roster za takvo što.Danska,Francuska,Španjolska,Norveška......favoriti.

DU
Deleted user
22:45 17.01.2022.

Danci i francuzi idu u polufinale 99%! Oni ce igrati i finale. Najbolji su. Mi mozemo biti u najboljem slucaju peti na ovome prventsvu sto je korak naprijed od SP prosle godine i debkla na OI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije