Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGLO JE I BOLJE

Lokomotiva rutinski prošla dalje, a sad ih čeka PAOK i Igor Tudor

Lokomotiva
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
09.07.2015.
u 21:35

U prvom susretu bilo je 3:1 za Lokomotivu pa su s ukupnih 5:3 prošli dalje

Lokomotiva je potvrdila prolaz u drugo pretkolo Europske lige remijem 2:2 (5:3) protiv velškog Airbusa. Iako to nije bila nogometna ljepotica, momčad Ante Čačića odigrala je koliko je trebalo da ne dožive poraz te da ujedno ne bude umornih za ponedjeljak 13. srpnja i gostovanje na Parku mladeži kod Splita.

Bila je to uspavanka u prvih 45 minuta pred možda 500 gledanje u Kranjčevićevoj. Lokomotiva nije previše napadala, a lako je zaustavljala pokušaje gostiju, pa se otišlo s 0:0 na odmor.

Srećom, u drugih 45 minuta bila je drugačija slika, mnogo bolja nogometnim zaljubljenicima, ali ne i treneru Anti Čačiću, koji će morati itekako raditi na obrani. I uz to malo porazgovarati s vratarom Zelenikom, koji se pokazao poprilično nesiguran u nekoliko situacija, što ne ulijeva previše povjerenja.

Kako su krenuli s centra tako su Velšani poveli, igrala se 46. minuta i nespretnoj obrani Lokosa zabija Budrys. Dalo je to krila gostima, koji su pomislili da bi mogli možda napraviti čudo i zabiti tri željena pogotka. Pritisnuli su i Lokomotiva se našla u situaciji koju nije očekivala. No brzo su došli k sebi pa pod vodstvom najboljeg igrača utakmice Šovšića stigla do izjednačenja u 65. minuti. Marić je dugom loptom izbacio Šovšića, on produljio loptu za Fiolića, koji iz blizine pogađa praznu mrežu.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Zatim su dodatno pritisnuli domaći i u 73. minuti Šovšić udarcem s dvadesetak metara zabija fenomenalan pogodak za 2:1. Nažalost, to veselje nije trajalo dugo jer zahvaljujući nesmotrenosti obrane Lokosa i lošom reakcijom Zelenike, zabija u 75. minuti Jones.

Mogla je Lokomotiva zabiti i treći pogodak, ali mogli su i primiti pa se ovih 2:2 čini nekako najpravednije. Sve u svemu, dovoljno za prolaz dalje i grčki PAOK pod vodstvom Igora Tudora u drugom pretkolu.

>> Hajduk zabio šest komada Estoncima i sad žele iznenaditi Dinamo

Komentara 1

CA
CALL
01:49 10.07.2015.

Bravo Lokosi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije