Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDMI IGRAČ SVIJETA

Đoković pobjedom krenuo u obranu naslova u Parizu

Novak Djokovic (Nole) lors de son entrainement pendant le tournoi Rolex Paris Masters 2022 à l'Accor Arena à Paris
Foto: VEEREN / BESTIMAGE/BESTIMAGE
1/3
01.11.2022.
u 19:03

Nekadašnja svjetska 'jedinica', koju trenira Goran Ivanišević, bila je uspješna na uvodu Mastersa. Sedmerostruki osvajač Wimbledona ići će na pobjednika meča Hačanova i Hueslera.

Srpski tenisač Novak Đoković uspješno je krenuo u obranu naslova pobjednika na ATP Masters 1000 turniru u Parizu te je u 2. kolu svladao Amerikanca Maxima Cressyja 7-6(1), 6-4.

Jedini break u meču dogodio se u pretposljednjem gemu meča. Kod 4-4 u drugom setu Đoković je napokon slomio Amerikanca i potom odservirao za pobjedu. Do tada 25-godišnji Cressy (34. na ATP ljestvici) nije imao ni jednu break šansu, dok je Đoković propustio četiri. U idućem kolu Đoković, šesti nositelj Pariza, će igrati protiv pobjednika meča Hačanova i Hueslera.

File photo dated 24-09-2022 of Novak Djokovic. Tennis Australia has said it will leave the nation's government to determine whether or not former world number one Novak Djokovic can enter the country ahead of January's Australian Open. Issue date: Wednesday October 12, 2022. Photo: John Walton/PRESS ASSOCIATION
Foto: John Walton/PRESS ASSOCIATION

Važan turnir u pariškoj dvorani, između ostalih, igraju Rus Andrej Rubljov i Poljak Hubert Hurkacz koji love svoje mjesto na ATP Finals turniru u Torinu. U drugom kolu je Rubljov vrlo lako pobijedio Amerikanca Johna Isnera sa 6-2, 6-3.

Šanse Hurkacza za plasman na završni turniru, među osam najboljih, nisu velike, no zadržao ih je živim prvom pobjedom u Parizu. Sa 7-6(5), 6-4 je bio bolji od domaćeg igrača Adriana Mannarina.

ATP Pariz, 1. kolo:

Fabio Fognini (Ita) - Arthur Fils (Fra) 7-6 (5), 6-7 (4), 6-2

Hubert Hurkacz (Polj/10) - Adrian Mannarino (Fra) 7-6 (5), 6-4

Jack Draper (VB) - Arthur Rinderknech (Fra) 6-3, 6-4

Daniel Evans (VB) - Brandon Nakashima (SAD) 6-3, 3-6, 6-4

Corentin Moutet (Fra) - Borna Ćorić (Hrv) 3-6, 6-3, 6-4

Pablo Carreno Busta (Hrv/14) - Albert Ramos (Špa) 6-3, 6-3

Tommy Paul (SAD) - Roberto Bautista Agut (Špa) 6-4, 6-4

2. kolo:

Andrej Rubljov (7) - John Isner (SAD) 6-2, 6-3

Novak Đoković (Srb/6) - Maxime Cressy (SAD) 7-6(1), 6-4

>> Doček za Milija Poljička, juniorskog pobjednika Wimbledona

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije