Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GABRIELA SABATINI

FOTO Najljepša tenisačica u povijesti ponovo očarala obožavatelje. Čak i s 54 izgleda nevjerojatno

Gabriela Sabatini
Foto: Screenshot Instagram
1/6
29.05.2024.
u 12:16

"Stariš li ti uopće", zapitali su se obožavatelji uz brojne pohvale i komplimente koje su ostavili u komentarima pod njenom objavom na Instagramu. Uz brojna sportska postignuća, Gabriela Sabatini ostala je zapamćena i po svojoj ljepoti

Gabriela Sabatini (54) zvijezda je koja je po mnogočemu ostala zapamćena u povijesti ženskog tenisa. U svojoj karijeri od sredine 80-ih do početka 90-ih godina prošloga stoljeća ostala je zapamćena po mnogočemu. Između ostalog, bila je najmlađa tenisačica koja se plasirala u polufinale Roland Garrosa. Bilo je to 1985. kad joj je bilo tek 15 godina.

Iste je godine osvojila prvo natjecanje WTA turneje u Tokiju, a u rujnu je ušla među najboljih deset tenisačica svijeta. Tri godine kasnije došla je do svog prvog Grand Slam finala. Tada je na US Openu izgubila od legendarne Njemice Steffi Graff. Tijekom karijere osvojila je 27 turnira, a došla je i do trećeg mjesta na listi najboljih tenisačica svijeta.

VIDEO  Goran Ivanišević nasmijao zagrebačku publiku: Teniski meč igrao tavom

Argentinka je zapamćena i po tome što su je mnogi obožavatelji sporta smatrali najljepšom tenisačicom u povijesti. Nedavno su se u javnosti pojavile fotografije sad 54-godišnje Sabatini, a svi koji je pamte ostali su u čudu kada su vidjeli da njena ljepota s godinama nipošto nije minula.

"Stariš li ti uopće", zapitali su se obožavatelji uz brojne pohvale i komplimente koje su ostavili u komentarima. Njena je ljepota bila priznata i izvan tenisa pa je tako bila zaštitno lice brendova poput Fay Bana, Pepsija i File. Reketa se ostavila kad joj je bilo tek 26 godina i pokrenula vlastitu liniju parfema, a 1992. prema njoj je nazvana vrsta cvijeta ruže. Danas živi u Buenos Airesu.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Gabriela Sabatini
1/19

 

Komentara 4

SE
Serđo23
13:16 29.05.2024.

Najljepša je onima kojima je I švicarska pjesma najljepša !? Meni su npr . Ljepše plavokose Slavenske tenisačice !

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
03:37 30.05.2024.

A tko je to odlučio da je "najljepša tenisačica u povijesti"?

PR
pravednik2
15:57 29.05.2024.

Ja sam mislio, da je Navratilova bila najljepša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije