Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAŠAK OPTIMIZMA

Dobre vijesti o stanju Michaela Schumachera! 'Ozdravit će i odgovoriti na sva pitanja'

Formula one - Michael Schumacher and Bernie Ecclestone
Foto: Gero Breloer/DPA/PIXSELL
1/3
07.09.2021.
u 13:30

- Stanje mu se polako, ali sigurno popravlja - izjavio je bivši šef Ferrarija Jean Todt.

Bivši vozač formule 1 Philippe Streiff (66) izjavama o Michaelu Schumacheru podosta je šokirao te ostavio dojam kao da se Nijemac nikad neće oporaviti. Srećom, riječi brzopletog Francuza opovrgnuli su bivši šef Ferrarija i veliki Schumijev prijatelj Jean Todt te nekadašnji lider F1 Bernie Ecclestone.

- Stanje mu se polako, ali sigurno popravlja. Proveo sam s Corinnom (Schumacherova supruga, op.a.) puno vremena i ona je sjajna žena, vodi cijelu obitelj. Upravo zbog nje i velike posvećenosti liječnika, Michael je uspio preživjeti. Nažalost, s posljedicama - rekao je Todt.

Michael Schumacher --file--Formula 1 Driver Michael Schumacher (Ferrari) on 24.8.1997 wins the Grand Prize of Belgien on the Podium in Spa-Francorchamps with Ferrari-Team chief Jean Todt.(U244960_017.jpg) Photo: Gtres/PIXSELL
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL

Optimizam širi i Ecclestone.

- Schumacher trenutno nije s nama, ali ozdravit će i odgovoriti na sva pitanja.

Dok se to ne dogodi, nastavit će se neprovjerene glasine i plasiranje izjava ljudi koji nisu detaljno upućeni u stanje sedmerostrukog prvaka F1. Nažalost, to je tako i jer njegova obitelj odbija reći išta konkretno na ovu temu, radije biraju privatnost. Koja zapravo ne postoji zbog naklapanja...

Komentara 9

MI
Miljanovic
19:35 07.09.2021.

Juce ste ga sahranili a danas ipak ozdravlja

BR
Branko78
19:08 07.09.2021.

Daj višempustite čovjeka na miru , ako nemate ništa pametnije pisati odite na Dolac vrećice prodavati

BU
Budni
15:42 07.09.2021.

Kome vi mažete oči?!Pa čovjek je biljka nažalost i to svi znaju ali mudro šute i pričaju nam priče!Jer ako se dvije godine ne oporaviš od nesreće,nećeš se nikad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije