Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO BEŠĆUTNO

Isplivale stravične izjave o situaciji s Michaelom Schumacherom, nakon ovoga svi su skočili na noge

FILE PHOTO: Michael Schumacher - Ferrari celebrates winnning the race
Foto: John Marsh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
31.08.2021.
u 13:11

– Ne znam zašto ga drže u takvom stanju – rekao je bivši francuski vozač Philippe Streiff o zdravstvenoj situaciji Michaela Schumachera.

Zdravstveno stanje Michaela Schumachera (52), legendarnog vozača formule 1, već godinama se čuva u najvećoj tajnosti. Sedmerostruki svjetski prvak nastradao je na skijanju krajem 2013. godine, a javnost još uvijek nema službenu informaciju o njegovu stanju.

Obitelj se odlučila za potpunu izolaciju od medija, no neke mu bliske osobe imaju prilike dolaziti u posjet pa se iz njihovih izjava može dobiti barem gruba slika o Schumacheru.

A jedan od njih je bivši vozač formule 1 Philippe Streiff (66). Francuz je ranije posjećivao Schumachera dok je bio na intenzivnoj njezi u bolnici u Grenobleu, a ovih je dana rekao nešto što je izazvalo brojne reakcije.

– Michael Schumacher je u krevetu u teškom stanju. Čini se da je izgubio mnogo kilograma – rekao je Streiff, a zatim prilično bezosjećajno dodao:

– Ne znam zašto netko drži muža ili oca u takvom stanju...

Streiffove izjave očito idu na adresu Corinne Schumacher koja se svim snagama bori za zdravlje svojeg supruga. No, ove su riječi izazvale su brojne komentare, posebno na društvenim mrežama u Francuskoj. Za razumijevanje konteksta izjava treba napomenuti da je Streiff 1989. nastradao na testiranju i ostao prikovan za kolica.

Inače, dokumentarac o životu i karijeri sedmerostrukoga svjetskog prvaka u formuli 1 Michaela Schumachera Netflix će objaviti 15. rujna, a nedavno su pustili i prve isječke u kojima se pojavljuju vozačev otac, supruga, djeca, brat, Sebastian Vettel, David Coulthard i Bernie Ecclestone. Možda ćemo nakon toga znati više detalja o legendi automobilizma.

>> Cristiano Ronaldo prešao u Manchester United, pogledajte video

Komentara 22

DO
DonQuijote
13:42 31.08.2021.

Zasto bescutno? Iskreno mozda. Ponekad je bolje pustiti da ode nego godinama muciti prazno tijelo

SL
Sanjin_Lukarić
15:40 31.08.2021.

Jel' novinarima jasno da s ovakvim bombastičnim neutemeljenim naslovima i člancima gube vjerodostojnost, a time i čitatelje?! 👎

Avatar Tombstone
Tombstone
14:43 31.08.2021.

I sto je tu stravicno, odnosno bescutno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije