Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NETFLIXOV DOKUMENTARAC

VIDEO Nikad viđene snimke Michaela Schumachera! U javnost ih pustila njegova obitelj

Screenshot
25.08.2021.
u 19:34

- Ona je htjela napraviti autentičan film, pokazati kakav je bio Michael, sa svim svojim usponima i padovima, bez uljepšavanja.

Dokumentarac o životu i karijeri sedmerostrukoga svjetskog prvaka u formuli 1 Michaela Schumachera Netflix će objaviti 15. rujna, a upravo su pustili i prve isječke u kojima se pojavljuju vozačev otac, supruga, djeca, brat, Sebastian Vettel, David Coulthard i Bernie Ecclestone .

"Schumacher" je najnoviji Netflixov dokumentarac koji se bavi motorsport tematikom nakon tri sezone izuzetno uspješne serije "Drive to Survive" koja se bavila s prethodne tri F1 sezone, a snimanje četvrte je u tijeku, prenosi MaxF1.

Schumacherova menadžerica Sabine Kehm film je opisala kao "dar obitelji Schumacher njihovom voljenom mužu i ocu".

- Michael Schumacher je redefinirao profesionalni imidž trkaćega vozača i postavio nove standarde -  izjavila je Kehm pa nastavila:

- U potrazi za savršenstvom, nije štedio ni sebe ni momčad, vodeći ih do najvećih uspjeha. Ljudi mu se dive diljem svijeta zbog svojih karakteristika vođe. Pronašao je snage za ovaj zadatak i balansirao ga sa svojim obiteljskim obavezama. Kako bi zadržao svoju privatnu sferu kao izvor snage, uvijek je strogo odvajao privatni od javnoga života. Ovaj film govori o oba svijeta.”

Redateljica filma Vanessa Nocker kaže da je Schumacherova supruga Corinna bila najveća potpora u snimanju dokumentarca.

- Ona je htjela napraviti autentičan film, pokazati kakav je bio Michael, sa svim svojim usponima i padovima, bez uljepšavanja - rekla je Nocker i dodala:

- Bila je sjajna i dovoljno hrabra da nas pusti da radimo što hoćemo pa smo to poštovali i držali se granica. Ona je vrlo inspirirajuća i topla žena koja je ostavila trajan utjecaj na sve nas.

 

Komentara 4

EL
elkomadante
20:33 25.08.2021.

Jel taj čovjek živ ili mrtav ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije