Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNO-CRVENA OBITELJ

Nekadašnji klub preminule rukometašice odlučio odati joj posebnu počast

Julija Nikolić
RK Podravka
13.10.2021.
u 16:08

Vardar večeras od 20:45 igra protiv Montpelliera

Rukometni klub Vardar odlučio je na poseban način odati počast svojoj prerano preminuloj igračici Juliji Nikolić.

- Svi koji su nosili Vardarov dres su dio naše velike crno-crvene obitelji. A kada izgubiš dio obitelji, izgubiš dio sebe. No, Julijana i dalje ostaje u našim srcima. Prije početka utakmice EHF Lige prvaka odat ćemo joj posebnu počast - napisali su iz Vardara.

Podsjetimo, tužna vijest stigla je jučer iz Makedonije. Preminula je rukometašica Julija Nikolić, djevojački Portjanko, u 38. godini života, potvrdio je RK Podravka. Kako doznajemo, vraćala se sa suprugom iz Grčke i dok je vozila, pozlilo joj je prije Velesa. Išli su u smjeru Skoplja, koje je udaljeno tek 50-ak kilometara, ali njeno srce nije izdržalo.



Tužan scenarij koji podsjeća na onaj Zlatka Saračevića kojemu je pozlilo dok se vraćao s utakmice svojih ''kokica''. "Makedonska reprezentativka završila je svoju karijeru 2015. godine u dresu Vardara. U Makedoniju je stigla 2003. godine iz Ukrajine, igrala je šest godina za Kometal Đorđe Petrov, potom u Turskoj, Francuskoj i Rusiji, a kratko je vrijeme provela i u RK Podravki u sezoni 2009./2010. Vratila se u ŽRK Vardar 2013. godine i dvije godine nakon toga završila sa svojom profesionalnom rukometnom karijerom", navode iz Podravke te dodaju: "Ovim putem cijeloj obitelji i njezinim prijateljima želimo iskazati sućut zbog tužnog događaja. Mirno spavaj, draga Julija!"

Vardar večeras od 20:45 igra protiv Montpelliera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije