Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIHODI OD MARKETINGA

Beckham u SAD-u zarađuje sve više

Beckhamovi u Armaniju
Emporio Armani
06.11.2009.
u 17:57

U kalendarskoj 2008. godini David Beckham je, prema novim podacima, povećao vlastite prihode od marketinga za fantastičnih 91 posto.

Novoobjavljeni podaci iz britanskoga poreznog registra pokazuju da je Beckhamova tvrtka Footwork Productions završila 2008. godinu s 91-postotnim povećanjem prihoda u odnosu na prethodnu kalendarsku godinu. Konkretno, Beckham je zaradio 16.5 milijuna dolara neto unutar 12 mjeseci, što je svota, nakon oporezovanog bruta, od preko 20 milijuna dolara.

Riječ je, međutim, samo o jednoj prihodovnoj stavci, koja se naslanja isključivo na njegove privatne marketinške ugovore. Plaću u LA Galaxyju, svom klubu iz američke MLS lige, Beckham dobiva na žiro-račun druge tvrtke, koju u vlasništvu drži sa suprugom Victorijom.

Na plaćama i na proviziji od prodanih Galaxyjevih suvenira s njegovim imenom Beckham je sa suprugom inkasirao novih 5,5 milijuna dolara neto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije