Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrđen transfer

Bayern potvrdio: Gomez je htio otići pa smo mu ispunili želju

\'Bayern Munich\'s player Arjen Robben (R) cheers with his teammate Mario Gomez after scoring the 2-1 goal during the Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Werder Bremen at the Allianz
PA/Pixsell
08.07.2013.
u 19:39

Hvala mu za sve što je učinio za Bayern – rekao je direktor bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge

Ono što je danas pisao Bild potvrdio je i Bayern. Mario Gomez napustio je klub i odlazi u talijansku Fiorentinu.

– Mario Gomez želio je otići u Firencu, a mi smo mu tu želju ispunili. Hvala mu za sve što je učinio za Bayern – rekao je direktor bavarskog kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Gomez se bavarskoj momčadi priključio 2009. godine, a transfer je bio vrijedan 30 milijuna eura. Dvije sezone igrao je na vrhunskoj razini, a onda ga je iz prvog sastava istisnuo hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Stoga je Gomez odlučio otići i dokazati se u talijanskoj ligi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije