Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trener Al Taawouna

Još jedno dobro poznato ime odlazi u Saudijsku Arabiju

Gennaro Gattuso
Press Association/Pixsell
20.05.2024.
u 23:02

Prema pisanju talijanskog tiska, 46-godišnji Gattuso je dogovorio sve detalje oko prelaska u Saudijsku Arabiju, a čeka se tek službena objava.

Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (46) po svemu sudeći bit će novi trener saudijskog prvoligaša Al Taawouna.

Prema pisanju talijanskog tiska, 46-godišnji Gattuso je dogovorio sve detalje oko prelaska u Saudijsku Arabiju, a čeka se tek službena objava.

Bivši talijanski nogometni reprezentativac je posljednji posao imao u Marseilleu kojeg je vodio od rujna 2023. do veljače ove godine. Prije toga je trenirao Milan, Valenciju, Fiorentinu, Napoli, Psiu, OFI s Krete.

Dva kola prije kraja saudijskog prvenstva, Al Taawoun kojeg trenutačno vodi Brazilac Pericles Chamusca, se nalazi na četvrtom mjestu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije