Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Šok u Osijeku! Zoran Zekić dobio je otkaz poslije velike pobjede protiv Rijeke

Velika Gorica: SuperSport HNL, 32. kolo, HNK Gorica - NK Osijek
Marko Prpic/PIXSELL
20.05.2024.
u 12:08

Doznajemo kako je to odlučio sportski direktor Jose Boto u dogovoru s upravom kluba. Zekić nije bio previše potresen takvom odlukom, prije bi se reklo da ju je i očekivao.

Iako je sinoć sve izgledalo idilično, jutro poslije velike pobjede Osijeka, Zoran Zekić je dobio otkaz na mjestu trenera bijelo-plavih. Doznajemo kako je to odlučio sportski direktor Jose Boto u dogovoru s upravom Osijeka. Sam Zekić nije bio previše potresen takvom odlukom, prije bi se reklo da ju je i očekivao, pa onda i nije bio šokiran činjenicom kada mu je Portugalac poručio kako mu više nije potreban.

GALERIJA Zoran Zekić dobio otkaz u Osijeku

 
Velika Gorica: SuperSport HNL, 32. kolo, HNK Gorica - NK Osijek
1/5

Zekić i dalje vodi treninge, odnosno sjedit će na klupi Osječana i posljednjoj ligaškoj utakmici za vikend protiv Varaždina, a onda će se klub okrenuti drugim riješenjima. Portugalac Jose Boto dobio je sve ovlasti u riješavanju kadrovske križaljke, nikada nitko nije imao takve ovlasti u povijesti kluba. 

VEZANI ČLANCI:

Konkrentnih razloga za otkaz prema zadnjim informacijama nema, jednostavno je tako odlučio Boto koji smatra kako je bolje pronaći neko drugo riješenje na mjestu glavnog trenera. Podsjetimo, bijelo-plavi su jučer slavili protiv Rijeke 2:0 i osigurali nastup u Europi iduće sezone, a u posljednjim utakmicama pružali su dobre partije na terenu i bilo je vidljivo kako su uspjeli podignuti razinu forme koju su tražili veliki dio tekuće sezone.

Zekić je dolaskom u Osijek promovirao u prvu momčad nekoliko talentiranih igrača iz juniorskog pogona poput Matkovića i Prekodravca, ali od ljeta će morati pronaći novog poslodavca. U Osijek se Zekić vratio prošle godine iz albanskog Partizanija za odštetu od 100 tisuća eura, ali nije se zadržao u svom drugom mandatu u slavonskom velikanu.

Ključne riječi

Komentara 4

XY
XYZ52
14:33 20.05.2024.

Dovesti ce on tugu i zalost, prije nego sto i sam dobije nogu u straznjicu! Da nije mozda Osijek trebao biti prvi?

TO
tomislav10
13:11 20.05.2024.

A koga će dovesti taj Portugalac? Nekog svog zemljaka, vjerojatno ...

Avatar rubinet
rubinet
21:28 20.05.2024.

Ne razumijem ovu odluku. Gospodin Zekić dobar je izbor za taj klub .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije