Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
(ne)zgoda uz parket

Agnellijev unuk sabotirao akciju Raptorsa (video)

Košarka
10.03.2010.
u 17:11

Košarkaši LA Lakersa pobijedili su Toronto Raptorse u svom Staples Centeru sa 109:107 uz malu pomoć Lapa Elkanna, unuka slavnog Giannija Agnellija, nekoć vlasnika Fiata i Juventusa.

Španjolski razigravač kanadske momčadi Jose Calderon pokušao je pri rezultatu 104:100, a nakon promašene trice Hidayeta Türkoglua, spasiti loptu koja se od obruča odbila prema autu. Nije bio bez izgleda, no plan mu je pokvario Elkann, koji je munjevitom reakcijom sa stolca dodirnuo loptu prekinuvši time akciju.

Lopta je do tog trenutka bila u igri i Calderon ju je mogao vratiti suigraču. Sudac je nepravedno presudio loptu za Lakerse, čemu je pak spremno zapljeskao Adam Levine, druga slavna ličnost uz parket i Elkannov prijatelj, inače pjevač poznate pop-rock skupine Maroon 5.

Elkann, navijač Lakersa, iako rođenjem Njujorčanin, nakon utakmice se ispričao Calderonu.

- Bila je to važna lopta koja je mogla prevagnuti utakmica na našu stranu. No, što mogu? - pitao se španjolski reprezentativac.

Elkann (32) sin je Margherite Agnelli de Pahlen i Alaina Elkanna te jedan od nasljednika dinastije Agnelli. Trenutačno radi kao direktor za brendiranje u Fiatu. Njegov brat John (34) trenutačno je dopredsjednik Fiata i predsjednik nogometnog kluba Juventus.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije