Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Food Film Festival

Tjedan filmske hrane u zagrebačkim restoranima

Film Food festival
Foto: PR FOTO
1/3
08.09.2016.
u 09:29

Raspon cijena filmskih menija kreće se od 29 kuna do 185 kuna

Restoran Tač, Mano2, Tekka, Balon, Bulldog, Bocca Marai, Bistro Apetit, Dežman bar, Cheese bar, Time, Oxbo Urban bar&grill, Fellini Pag trattoria, The Pizza House "Chateau",   Kremenko grill i La Štruk svojim će gostima u 10 dana, od 8. do 17. rujna. ponuditi menije iz poznatih foodie filmova i to po promotivnim cijenama, a gosti će uz svaki filmski meni dobiti i Coca-Colu gratis.

Osim u ovih 15 restorana,filmske delicije moći će se kušati i na Zrinjevcu na gastro kućicama Food Film Festivala.

 Raspon cijena filmskih menija kreće se od 29 kuna do 185 kuna. Tač nudi vatrene poljupce za samo 35 kuna, Bocca Marai meni od čak 4 slijeda za 150 kuna, u Tekki ćete moći uživati u bogatom meniju inspiriranom filmom Jiro Dreams of sushi za 160 kuna, Balon nudi meni od 4 slijeda koji uključuje božanstvene janje kotlete na kremi od boba i crnog tartufa za 185 kuna, u Cheese baru ćete moći uživati kao u filmu Stranputica u plati sira uz dvije čaše vina za 90 kuna, Fellini Pag trattoria imati će talijanski meni od tri slijeda za 100 kuna, u Dežman baru moći ćete uživati u njihovim snacksima, zapečenom Brieu sa začinskim biljem, smokvom i medom uz čašu Medea malvazije, Bistro Apetit i Time također spremaju odlične filmske menije od nekoliko slijedova.

U Manu 2 za 185kn ćete uživati u meniju od 4 slijeda koji uključuje hrskavu crnu slavonsku svinju sporo pečenu 16 sati, The pizza house Chateau nudity će posebnu pizzu iz filma No Reservations , u Kremenku ćete moći pojesti horseburger s krumpirićima za 29 kuna, u La Štruku zapečene štrukle s borovnicama uz1dcl bijelog vina za 42 kn, u Bulldogu tjesteninu s paprom, a u Oxbo urban bar i grillu u hotelu Hilton će vas dočekati s Black Angus flank steakom s umacima Béarnaise ili zeleni papar uz grill povrće i krumpir u foliji za 120 kuna. 

>>Festival "Svijet na tanjuru": U centru Zagreba obiđite svijet i probajte specijalitete iz različitih kutaka Zemlje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije