Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbornik nije dobro reagirao na kritike

Žustra rasprava u TV studiju umalo dovela do fizičkog obračuna: 'Koga sam trebao predstavljati? Srbiju?'

Foto: Screenshot twitter
1/2
01.04.2023.
u 16:00

Povod raspravi bio je jedan od strijelaca, koji je tu večer zabio za 4:0, 24-godišnji Jesper Karlsson. Nekadašnji švedski reprezentativac srpskog podrijetla, Bojan Đorđić smatrao je da mu izbornik Janne Andersson ne daje dovoljnu minutažu

U ponedjeljak 27. ožujka Švedska i Azerbajdžan susreli su se na 2. kolu kvalifikacija za Euro sljedeće godine, a švedska nogometna reprezentacija svladala ih je na domaćem terenu u Stockholmu 5:0. Međutim, u emisiji švedske televizije nakon utakmice pobjeda nije bila glavna tema, a zbog nesuglasica je umalo došlo do fizičkog obračuna u TV studiju. 

Povod raspravi bio je jedan od strijelaca, koji je tu večer zabio za 4:0, 24-godišnji Jesper Karlsson. Igrač AZ Alkmaara igra u dobroj formi za svoj klub, no na dvije utakmice reprezentacije dobio je svega osam minuta.

Nekadašnji švedski reprezentativac srpskog podrijetla, Bojan Đorđić (41), koji je igrao na poziciji veznog igrača, rekao je izborniku Janneu Anderssonu da mu iskreno smeta da Karlsson nije dobio veću minutažu u utakmicama. Đorđić smatra da je on to zaslužio. No, izbornik Andersson imao je iznenađujuć odgovor. 

- Imao je odlične igre prije ozljede zbog koje je na jesen bio van terena čak pet mjeseci. Nakon što se vratio jedva da je dao gol, ali lagano se vraća u formu. Jučer sam dugo razgovarao s njim. Možemo pričati o selektiranju ekipe, možemo provesti cijelu je*enu noć pričajući o tome. Mislim da je on odličan nogometaš, ali ako će on igrati onda će Alexander Isak ili Viktor Gyokeres biti na klupi. Tko od njih da ne igra? Ako si ti trener, onda vodi ovu reprezentaciju umjesto mene - oštro je Andersson napao Đorđića, i nastavio: 

- Ne mogu podnijeti ta stalna prigovaranja. Došao sam vam u studio, a vi tako dižete buku na mene i stalno nešto kukate i prigovarate. Došao sam, a vas četvorica me stalno nešto napadate nakon pobjede od 5:0. Eto, ti si, Đorđiću bio igrač na ovakvoj razini, možda si trebao predstavljati nekog drugog - govorio je Andersson. Đorđića, inače rođenog Beograđanina to je izbacilo takta.

- Koga sam trebao predstavljati? Koju drugu zemlju? Možda Srbiju? Što ovdje želite reći? To vam je j**eno loš odgovor. Predstavljam ovu zemlju baš kao i vi. Užasno nizak odgovor od izbornika jedne reprezentacije - odgovorio mu je Đorđić.

VIDEO Tereza Kesovija o cajkama: 'Sve pomalo plastične i umjetne, ali nisam za zabranu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije