Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više od 5000 lajkova

Nina Badrić (50) užarila društvene mreže fotkom u badiću koji ima prozirne dijelove, javila joj se i Rozga

Zagreb: Nina Badrić predstavila novi live album "Peristil Sentimenti"
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/11
17.08.2022.
u 18:00

Slika je nastala na Hvaru, a na njoj je očito da joj je odgovarao morski zrak. Naime, pjevačica je pozirala u crnom jednodijelnom badiću koji ima prozirne dijelove.

Pjevačica Nina Badrić (50) na Instagramu je objavila fotografiju s odmora. Slika je nastala na Hvaru, a na njoj je očito da joj je odgovarao morski zrak. Naime, pjevačica je pozirala u crnom jednodijelnom badiću koji ima prozirne dijelove. 

- Donesi mi zalaske sunca u šalici - napisala je Nina uz fotografiju koja je skupila više od 5000 lajkova, a Jelena Rozga joj je u komntarima ostavila emotikon srca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Badrić je nedavno na Kornatima srela našeg legendarnog nogometaša Davora Šukera i poput svih obožavatelja iskoristila je priliku da se fotka s njim i zajedničku fotografiju je objavila na Instagramu i napisala:

- Dobra večer, Kornati. Jedna od najvećih ikona hrvatskog nogometa, legendarna 9-ka. U prvih 14 sati od objave ova fotografija je dobila preko šest tisuća lajkova, a njezini pratitelji nisu skrivali oduševljenje ovom objavom.  

- Naša Nina je uvijek predivna i savršena! Ajme Nina pa gdje su tebi godine stale. Jedan je Davor Šuker!!! Šuker. Genijalac. Želim biti Nina Badrić kad porastem - napisali su joj obožavatelji. Sinoć je Nina održala koncert u restoranu na Kornatima, a i ostatak ljeta će joj proći u radnom ritmu što ju posebno veseli jer je tijekom zadnje dvije pandemijske godine žudjela za nastupima pred publikom, kao i većina njezinih kolega glazbenika. Nina je nedavno napravila i veliku feštu za svoj 50. rođendan i u poznatom zagrebačkom restoranu okupila je 140 uzvanika s kojima je proslavila ulazak u šesto desetljeće.

- Ja se ponosim svojim godinama. Ne skrivam se, ne bježim od njih. Danas je privilegija stariti. Toliko je mladih ljudi otišlo preko noći. S ponosom ću ove godine napraviti najveći mogući tulum i proslaviti svojih prvih 50 godina- rekla je Nina uoči proslave. 

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:53 17.08.2022.

Između dva kopanja krompira.

DU
Deleted user
19:52 17.08.2022.

Što je više promovirate više joj gori pod nogama.

LI
lighthouse
16:04 18.08.2022.

Zar je dotle došlo Nina, da je potrebna jedna ovakva objava da biste bili popularna , dajte Nina skulirajte se i vratite na normalne početne postavke, no hard feelings, od srca vam želim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije