Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmarala u Crnoj Gori

Svjetski poznata manekenka stigla u Beograd i otkrila sviđa li joj se rakija

Poznata manekenka Alessandra Ambrosio s članovima obitelji prošetala centrom Beograda
Foto: Antonio Ahel
1/9
17.08.2022.
u 17:06

Manekenka Alessandra Ambrosio se nakon Crne Gore zaputila u Beograd gdje su je danas snimili fotografi dok je u društvu kćeri i sina te prijatelja razgledavala centar grada.

Svjetski poznata manekenka Alessandra Ambrosio zadnjih tjedan dana odmarala se u Crnoj Gori i podijelila je nekoliko fotografija s odmora u našem susjedstvu. Društvo na odmoru prave joj njezina djeca, 13-godišnja kći Anja Louise i 10-godišnji sin Noah Phoenix, ali se prema fotografijama čini da s njima na odmoru nije i njezin dečko Richard Lee s kojim je vezu započela prošle godine.

S Alessandrom je i PR stručnjak Milan Blagojević koji već godinama surađuje s Alessandrom. Manekenka se nakon Crne Gore zaputila u Beograd gdje su je danas snimili fotografi dok je u društvu kćeri i sina te prijatelja razgledavala centar grada. U Beograd je stigla jučer i boravi u hotelu u centru grada, a novinari Informera su je snimili u zračnoj luci Nikola Tesla. Alessandra im je rekla kako je let iz Crne Gore prošao u redu.

Dodala je da ne zna ništa reći na njihovom jeziku i ne poznaje zemlju. Na pitanje zna li što je rakija, odgovorila je potvrdno i dodala kako je jaka i da ju je probala tijekom odmora u Crnoj Gori. Brazilska ljepotica i bivša anđelica Victoria's Secreta u Beogradu će boraviti samo jedan dan, a navodno su je prijatelji koje je srela tijekom odmora u Crnoj Gori, nagovorili da posjeti glavni grad Srbije. 

VIDEO Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije