Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularni glumac

Čombe iz 'Lud, zbunjen, normalan' objavio fotografiju s kćeri i raznježio pratitelje: 'Med medeni'

Miraj Grbić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
17.08.2022.
u 16:10

Miraj je na svojem Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je pozirao s kćerkicom Billie koja je bila odjevena u preslatke kratke traper hlače i crnu majicu, a djevojčica je nosila i crvenu mašnu na glavi.

Glumac Miraj Grbić, kojeg mnogi pamte po ulozi Čombe u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', svoje je pratitelje oduševio novom fotografijom s kćeri.

Naime, Miraj je na svojem Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je pozirao s kćerkicom Billie koja je bila odjevena u preslatke kratke traper hlače i crnu majicu, a djevojčica je nosila i crvenu mašnu na glavi. Fotografiju možete pogledati OVDJE.

- Usklađeni ponedjeljak - napisao je glumac u opisu, a brojni pratitelji ostavili su komentare.

"Med medeni", "Mali Čombe", "Najbolji tata", "Awwww", "Tata i kćer", "Malena je preslatka", "Dijete brzo raste", "Slađa je od šećera", pisali su.

Podsjetimo, Miraj je kćer dobio prošle godine s glumicom Marijom Omaljev, a par živi u Americi. Marija je u listopadu rodila djevojčicu.

"Zakazao sam si ulogu tate za petak. Još uvijek radim na liku, ali imam cijeli život za usavršiti ju. Malena djevojčica Billie na ovaj svijet je stigla 15. listopada 2021. godine. Volim te odavde do vječnosti", napisao je tada Grbić na Instagramu.

Dodajmo da se glumački par u Los Angeles preselio 2013. godine. Miraj je u Americi ostvario već nekoliko uloga i to u američkim serijama 'S.W.A.T.' i  'American Horror Story' te filmovima: 'Nemoguća misija: Protokol duh', devetom nastavku franšize 'Brzi i žestoki' te mnogim drugima. 

VIDEO Joli na koncert u Virovitici došao čitav grad

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kažemja
16:38 17.08.2022.

Zakonom zabraniti javno objavljivanje fotografija sa malodobnom djecom .Otkud netko zna da li to dijete želi da ga gledaju milijuni nepoznatih ljudi?Kad bude punoljetan neka sam odlučuje a do tada svaki normalan roditelj neće stavljati slike svoje djece na fejs ili Instagram.

EZ
ezer
19:26 17.08.2022.

Rukvaš na Jadranskom moru donio nam dolare.

RA
RadagastovBrat
17:00 17.08.2022.

Red balija, red Srba, pa malo židov pljuje po mostu... blago nam se sa ovakvim portalima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije