Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREME

Zbog Eurosonga bubnjar Baby Lasagne maturu će možda morati odgoditi za jesen

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
29.03.2024.
u 09:20

Matija Klaj ima 18 godina i maturant je Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci te će postati najmlađi natjecatelj na Eurosongu u švedskome Malmöu

Baby Lasagna predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem izdanju Eurosonga u Malmöu gdje će sa svojim bendom nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri i to sedmi po redu, a sudeći po brojkama na kladionicama naš predstavnik i njegova pjesma "Rim tim tagi dim" imaju velike šanse za pobjedu.

Naš predstavnik i njegov bend pripremaju se za veliki nastup na pozornici Eurosonga i mnogima od njih to je prvo ovakvo glazbeno iskustvo te mu se vesele, a među njima je i 18-godišnji Matija Klaj, koji je maturant  Glazbene škole Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci, koji će postati najmlađi natjecatelj na Eurosongu u švedskome Malmöu. 

- Jako sam uzbuđen i sretan što ću imati priliku nastupati na tako velikoj pozornici. Veselim se i jedva čekam novo iskustvo. Marka Purišića poznajem već nekoliko godina preko njegove majke Marije, koja mi je bila razrednica. Jedan mi je od životnih uzora i najbolji prijatelj, što se više može poželjeti? Pozvao me nakon što je saznao da njegov brat Martin ne može s njim na Eurosong, a ja sam odmah prihvatio ponudu. Takva prilika se ne propušta. - uzbuđeno je za 24 sata ispričao Matija.

Zagreb: Baby Lasagna je ovogodišnji pobjednik Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu
1/77

On će u bendu zamijeniti brata Baby Lasagne koji zbog ranije dogovorenih nastupa ne može otputovati s bratom u Švedsku, a Matija je sretan što mu se pružila velika prilika da nastupi na ovom najvećem glazbenom natjecanju i roditelji i prijatelji su mu najveća podrška. Razumijevanja za njegov glazbeni put imaju i profesori i zahvalan je što mu izlaze u susret.

- Mature planiram pisati na ljeto, a u slučaju da nešto ne stignem obaviti, odradit ću na jesenskom roku. Vjerujem da će se sve posložiti u moju korist - kaže Matija kojem izazov usklađivanja obaveza za Eurosong za školskim obavezama nije problem i tijekom tjedna koncentrira se na školu, a vikendom na pripreme za Eurosong. 

VIDEO 7 neodgovorenih pitanja slučaja Kate Middleton - zašto je tako dugo skrivala istinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije