Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV JE NA SELU

Pun ko brod! Najveći zavodnik među farmerima odlično zarađuje, zna se i čime se bavi

Foto: RTL
1/7
13.02.2020.
u 10:39

- Imamo privatni parking, ljetni vrt do 120 mjesta koji se nalazi tik pored Neretve, tako da stvara svjež i ugodan osjećaj tijekom boravka u našem rafting centru. Rafting čamac može primiti do 12 osoba. Imamo kompletnu Neopren opremu za do 120 osoba - reklamira se Hakija

Hakija Špago, 41-godišnji zavodnik iz Konjica jedan je od najzanimljjvijih natjecatelja ovogodišnje sezone RTL-ovog showa "Ljubavi na selu". Na zajedničkom tulumu Hakija je izmjenjivao nježnosti s Marijanom Črlenec (28), povratnicom u show, koja i ove godine ispred kamera traži srodnu dušu. Inače, Hakija se bavi iznajmljivanjem opreme za rafting u dolini Neretve.

 - Imamo privatni parking, ljetni vrt do 120 mjesta koji se nalazi tik pored Neretve, tako da stvara svjež i ugodan osjećaj tijekom boravka u našem rafting centru. Rafting čamac može primiti do 12 osoba. Imamo kompletnu Neopren opremu za do 120 osoba. Mi kao tim nudimo vrhunski rafting uz maksimalnu sigurnost za sve uzraste. Nalazimo se u kanjonu Neretve 3 km od grada - stoji na njegovoj stranici.

Cijena raftinga je 55 KM (oko 210 kn) po osobi te uključuje doručak, opremu, transport na start, ručak i, naravno, sam rafting. Smještaj Hakija naplaćuje 20 KM (oko 75 kn) po osobi za noćenje u njegovom hostelu. Hakija ima i apartman u Konjicu, čija je cijena 261 kunu. 

-  Nitko od mojih prijatelja nije čuo ništa ružno o njemu. Bavi se svojim poslom, ali ne znam ga toliko dobro da kažem nešto više o tome. Ne znam zavodi li djevojke u selu - kazao je Hakijin poznanik Adis Špago za 24 sata. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marela
marela
12:01 13.02.2020.

Zasto za politicare nitko ne pise da su puni ko brod?! Čim se netko od obicnih ljudi trudi da radi i zaradi njega se tretira da je " pun ko brod"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije