Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUSTILI SE NA TULUMU

Marijana i Hakija prepustili se strastima: Ona mu plesala u krilu, a on joj gurnuo ruku pod suknju

Foto: RTL
1/6
12.02.2020.
u 11:48

Marijana je Hakiju zavodila plesom u krilu, a on joj je gurnuo ruku u suknju nakon čega se Marijana brzo odmaknula, a Hakija je provjeravao gleda li tko u njih te su samo nastavili plesati.

Farmeri iz showa "Ljubav je na selu" svoje su djevojke upoznali i već su imali brze spojeve s njima, nakon kojih su se s njima malo opustili na zajedničkom tulumu.

Jedan od plesnih parova, farmer Hakija Špago (41) i povratnica Marijana Črlenec (28), ugrabio je svu pozornost. Par očito nije gubio vrijeme te su u jednom trenu strastveno izmjenjivali poljupce.

– Marijana se odmah spanđala s njim da bi došla do finala. Ja nisam osoba koja ide muškarcu u krilo, time se ponosim. Dajem priliku muškarcu da priđe meni – kritizirala je Perka Klobučar.

Foto: RTL

– Otvoren sam i komunikativan, pristupačan. Brzo se uklopim kad se dogodi osoba koja mi odgovara. Nemam kompleksa, jednostavno krenem kad me ponese osjećaj. I ona je bila vrlo otvorena, iskre među nama vidjele su se od prvog susreta – pojasnio je svoje postupke Hakija za 24 sata

Rekao je da je poljubac sasvim prirodna stvar te da u ovom trenutku ne osjeća "nešto posebno" prema njoj, ali da ne isključuje mogućnost za nešto više u budućnosti. 

Marijana je rekla da je, za razliku od Kanade kada je kod farmera Srećka išla napraviti show, sada ipak zaljubljena.

Foto: RTL

Par nije mario za ostale natjecatelje oko njih. Marijana je Hakiju zavodila plesom u krilu, a on joj je gurnuo ruku u suknju nakon čega se Marijana brzo odmaknula, a Hakija je provjeravao gleda li tko u njih te su samo nastavili plesati. 

Marijana je završila s Hakijom u sobi iza zatvorenih vrata, a ujutro je ispričala svoju priču. 

– Obukla sam pidžamu i išla spavati, a svoju sobu sam iznajmila drugim djevojkama. Spavali smo u istoj sobi, ali spavati skupa i u istoj sobi nije isto – pojašnjavala je Marijana ostalima, a otkrila je i da se vidi trajno na Hakijinoj farmi.

 

Foto: RTL

Ključne riječi

Komentara 3

PI
Piksy
11:58 12.02.2020.

Droca..jos uz to ruzna ko noc

Avatar Mentat
Mentat
11:57 12.02.2020.

RTL je smeće od televizije. Osim što povremeno prikažu poneku kvalitetnu seriju ili film u službi reklama, sve ostalo služi zaglupljivanju i Jerryspringerizaciji.

Avatar Mann tga
Mann tga
12:21 12.02.2020.

Jako kulturna djevojka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije