Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADA ZVIJEZDA

Za njime se otimaju najveći svjetski klubovi, ali i djevojke, a da nije nogometaš bio bi ribar poput oca

Foto: Reuters
1/7
23.11.2022.
u 09:00

Zagrepčanin Joško Gvardiol vrlo je brzo postao jedan od stožernih igrača naše reprezentacije, a uskoro bi mogao postati i jedan od rijetkih igrača koji vrijedi više od 100 milijuna eura.

Premda mu je samo 20 godina mladi Zagrepčanin Joško Gvardiol vrlo je brzo postao jedan od stožernih igrača naše reprezentacije, a uskoro bi mogao postati i jedan od rijetkih igrača koji vrijedi više od 100 milijuna eura. Premda je u Leipzigu tek godinu dana za njega se otimaju najveći svjetski klubovi, a još prije samo tri godine tramvajem je s Maksimira s treninga i utakmica odlazio kući na Srednjake gdje je živio s ocem Tihomirom, majkom Sanjom i dvije sestre Frankom i Lorenom. 

– Nije čudno što je Joško išao tramvajem nakon utakmice, nije mu to prvi put. Išao je svaki put kad ga nitko od nas nije mogao voziti.

Suprug i ja radimo, tako da ga nismo mogli uvijek voziti - kazala nam je tada mama Sanja. 

– Iako polažem vozački, još se uvijek nekako najbolje osjećam u tramvaju. Nekada me zna suigrač odbaciti do kuće, nekada odem pješke jer uživam hodati… No, otkako me netko slikao u tramvaju, malo mi je neugodno jer sad svaki put kada uđem netko vadi mobitel – rekao je tada Gvardiol.

A isto tako Joško bi katkada nakon treninga u Maksimiru znao sjesti na tramvaj broj 11 i produžiti do Trga bana Jelačića pa otići na Dolac praviti društvo ocu u ribarnici. 

– Da nisam nogometaš, vjerojatno bih krenuo očevim stopama – kazao nam je Joško u jednom od svojih prvih intervjua.
Nakon što je ostvario transfer u RB Leipzig, Joško Gvardiol kupio je obitelji kuću u Rakitju, u mirnoj oazi, podalje od gradske vreve i asfalta, nedaleko istoimenoga jezera. 

Kao dječak počeo je igrati nogomet u Trešnjevci, a njegov talent već u najranijoj uočio je trener Dinamovih klinaca Miroslav Davidović i doveo ga u Dinamo. U maksimirskom klubu Joško je prošao kompletnu školu nogometa i nakon Darija Šimića, Igora Bišćana, Vedrana Ćorluke, Dejana Lovrena i Tina Jedvaja najdarovitiji je obrambeni igrač kojega je u samostalnoj Hrvatskoj proizveo Dinamov inkubator.
Joško trenutačno nema djevojku a mediji su u travnju ove godine pisali kako je navodno bio u vezi s 12 godina starijom Zadrankom Oliverom Matijević, pjevačicom koju je šira javnost upoznala u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni". 

- Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj, kazao je nedavno u emisiji kod Roberta Knjaza, i progovorio o ljubavnim ponudama. 

- Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil. Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava obitelji! - rekao je Joško i otkrio koje su mu tri najljepše poznate dame

- Angelina Jolie, Shakira i Jennifer Lopez, kazao je Zagrepčanin. 

VIDEO: Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma 'Canary Black' 

 

 

Komentara 8

DO
doktorica
09:41 23.11.2022.

da je ribar ni jedna ga sponzoruša nebi htjela

PO
poluvodič
11:19 23.11.2022.

Da je postao ribar ne bi za njim nitko uzdisao vjeruj mi

TE
Teig1
09:25 23.11.2022.

Ribar na Savi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije