Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dugo je razmišljao o tome

Više nije mogao, popularni chef Tomislav Špiček dao je otkaz

Tomislav Špiček
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
20.10.2019.
u 13:44

Više nije chef kuhinje u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Krajem prošle godine doživio je infarkt i tada je shvatio da mora smanjiti tempo i više računa voditi o zdravlju.

Sutra počinje nova sezona kulinarskog showa "Tri,dva,jedan - kuhaj!" u čijem žiriju sjede Željka Klemenčić, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček. 

Poznati chef krajem prošle godine doživio je infarkt i završio u kliničkoj bolnici Merkur i tada je shvatio kako mora smanjiti tempo. Znao je da su stres i preveliki broj obaveza bili okidač za infarkt i nakon dužeg razmišljanja odlučio je dati otkaz u poznatom zagrebačkom restoranu u kojem je bio chef kuhinje.

- Početkom rujna je bio moj posljednji dan u restoranu. Posljednje dvije godine razmišljao sam o tome da dam otkaz, no to ne ide tako lako pa sam tek nedavno to riješio. Sad mi je puno lakše kad nemam toliko opterećenja. Ipak kad si chef kuhinje, stalno te zovu i vječno si u tome, od jutra do navečer.  A ja stvarno moram čuvati zdravlje - rekao je Špiček za 24 sata.

Sretan je što se u show vratila Željka Klemenčić i kaže kako se on, Željka i Ivan ne slažu uvijek oko ocjena koje daju kandidatima i često imaju različita mišljenja, ali zato se privatno odlično slažu. Komentirao je i voditeljsko pojačanje u showu - Domagoja Jakopovića Ribafisha. Kaže kako ga često zeza na snimanju i u šali mu kaže da će ga Marijana Batinić zamijeniti ako ne bude mogao voditi show. 

Komentara 38

TI
tico123
15:10 20.10.2019.

Bahati Špiček nek mu i je tak kao isvima kojimisle da su ulovili boga za bradu takje bio bezobrazan u Pirovcu pred10 god na štandu di se kupuje sviježariba da mise zgadio na osam stoki u redu a on saa on sa svojom gospođom i dvoje djece uleti prvi i onda pametuje kak mu je svaka riba skupa misleći da dođe ispred nas u red nakraju niš nije kupio sam je sve redom isprovocirao od djelatnice do kupaca .

Avatar Asterix
Asterix
14:55 20.10.2019.

Neki dan na HTV kod Barbare Kolar gostuje neki kuhar s bradom do pola prsa. Inače zadnje vrijeme sve bradati kuhari. Stave kapu na glavu a što s bradom?

BA
BakaMraz
17:21 20.10.2019.

Ne treba on smanjiti tempo nego treba smanjiti prezderavanje! Od debljine ga je i pogodio infarkt, ne od tempa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije