Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska fotografija

Viktorija Rađa pozirala s majkom i oduševila pratitelje: 'Lipa mater rodila lipu kćer'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/12
09.04.2021.
u 17:36

Inače, ime njezinih roditelja Dino ima istetovirano na lijevom ramenu, a poznato je koliko se njezini roditelji dobro slažu s košarkašem.

Bivša manekenka, pjevačica i supruga košarkaške legende Dine Rađe (53), Viktorija Rađa (43) nerijetko objavi kakvu obiteljsku fotografiju, a njezini pratitelji i obožavatelji su imali prilike na društvenim mrežama tako upoznati njezinu sestru Mihaelu, a sada je objavila i svoju majku Maru. 

Viktorija Rađa napravila je selfi s mamom Marom u automobilu, a uz fotografiju je supruga košarkaške legende kratko napisala: 'mamika'.

Foto: FIBA/Screenshot

Njezini pratitelji oduševljeni su fotkom. "Volimo Viktoriju, a volimo mamu još više", "Lipa mater rodila lipu kćer", samo su neki od komentara. Viktorijinu majku javnost je upoznala na zagrebačkoj premijeri Dininog filma 'Rađa' u ožujku prošle godine. 

Inače, ime njezinih roditelja Dino ima istetovirano na lijevom ramenu, a poznato je koliko se njezini roditelji dobro slažu s košarkašem.

"Stipe i Mare. Za one koji ih znaju dosta je reć – Stipe i Mare. Ne idu odvojeno nego samo skupa. Ka Roko i Cicibela. Za one koji ih ne znaju, ajmo provat opisat. Ja njih obožavan. Koji to zet voli punca i punicu? Punca još kako, ali punicu? Evo ovaj. A koliko ih volin to je posebna priča", napisao je Rađa prije dvije godine uz fotografije tetvaže.

VIDEO>> Princ Philip je preminuo u 100. godini

 

 

Komentara 7

DU
Deleted user
18:15 09.04.2021.

a u pm, šta sad?

Avatar majkuvam
majkuvam
20:16 09.04.2021.

A gdje je slika na kojoj su lipa mater i lipa kćer?

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:17 09.04.2021.

da je mater "lipa", oprostite.... ali nije ni malo, a da je kćer lipa... hm... i o tome bi se dalo do sutra diskutirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije