Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
televizijski spektakl

VIDEO Saša Lozar uoči polufinala Dore: 'Konkurencija je odlična i jako mi je drago da sam dio toga'

Saša Lozar
Foto: Filip Gržinčić
1/19
22.02.2024.
u 18:00

Saša nastupa u prvoj, večerašnjoj polufinalnoj večeri i to s pjesmom 'Ne plačem zbog nje', a nakon generalne probe otkrio nam je kako se osjeća.

Na Dori ove godine se natječe i glazbenik i radijski voditelj Saša Lozar. Saša nastupa u prvoj, večerašnjoj polufinalnoj večeri i to s pjesmom 'Ne plačem zbog nje', a nakon generalne probe otkrio nam je kako se osjeća.

- Konkurencija je odlična, ima jako lijepih pjesama, super imena, onako šarolikih i mogu reći da mi je drago da sam ove godine dio Dore - rekao je pa dodao da se prijavio skroz spontano.

- Nije bilo neke velike računice, niti smo radili namjenski pjesmu za Doru, jer po meni to stvarno ne bi trebalo biti tako. Imali smo pjesmu, natječaj je bio otvoren, spomenula se Dora u ekipi... Prvo sam se malo bunio, ali onda sam popustio kao što se i vidi. Snimili smo, odlična nam je bila pjesma i rekli 'hajde' - rekao je Saša te dodao da je pjesma lijepo zaživjela u radijskom eteru što mu je jako drago. Dodao je da se veseliti vidjeti nastupe večeras te da će tek onda odlučiti tko mu je favorit. Cijeli razgovor sa Sašom Lozarom pogledajte u videu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije