Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI POBJEDNIK VOICEA

VIDEO Vinko Ćemeraš spreman je za polufinale Dore: Emocije su moj adut, a ne koreografija

Foto: Kruno Galjar
1/8
22.02.2024.
u 16:30

S Vinkom smo pričali nakon generalne probe i rekao nam je kad se pojavila ideja za prijavu na Doru imao je namjeru poslati jednu drugu pjesmu, ali je bila preduga i tada je "Lying Eyes" dobila svoju priliku

Večeras u prvoj polufinalnoj večeri Dore nastupa i bivši pobjednik The Voicea Vinko Ćemeraš. On će se publici predstaviti s pjesmom "Lying Eyes" i riječ je o pjesmi koja je nastala prošle godine u svibnju i kada je pjesmu napravio Vinko ju je pospremio u ladicu i kako nam je rekao nedavno nije u tom trenutku imao vremena niti plan za tu pjesmu. 

S Vinkom smo pričali nakon generalne probe i rekao nam je kad se pojavila ideja za prijavu na Doru imao je namjeru poslati jednu drugu pjesmu, ali je bila preduga i tada je "Lying Eyes" dobila svoju priliku. Otkrio nam je i nešto više o samoj pjesmi.

 

 

- Od početka ciljam prema toj emotivnosti mislim da mi je to adut jer mi koreografija sigurno nije moj adut. Drago mi je da se ljudima svidjela jer čitam komentare na pjesmu koji su dobri i meni je to dovoljno. Otkrio nam je i kakve želje ima za večerašnji nastup i nada li se finalu Dore te nam je ispričao i nastavlja li dalje s objavom pjesama na engleskom jeziku, a osvrnuo se i na ovogodišnjeg pobjednika The Voicea Hrvatska. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije