Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KELLY ROWLAND

Novi detalji skandala iz Cannesa, oglasila se i pjevačica: 'Bilo je i drugih žena koje ne izgledaju kao ja'

Foto: Profimedia
1/7
25.05.2024.
u 23:00

- Žena zna što se dogodilo, i ja znam što se dogodilo. Imam granice, tih granica se držim i to je to - ispričala je Kelly Rowland novinarima Associated Pressa.

Cijeli svijet bruji o nemilim scenama s crvenog tepiha u Cannesu. Naime, pjevačica i glumica Kelly Rowland (43) uoči premijere filma verbalno se sukobila s članicom zaštitarske službe festivala. Video događaja postao je viralan, a sada su se pojavile nove informacije i to od aktera izravno uključenih u situaciju.

Rowland je za Associated Press prokomentirala svoje viđenje situacije: - Žena zna što se dogodilo, i ja znam što se dogodilo. Imam granice, tih granica se držim i to je to - ispričala je Kelly novinarima, pa nastavila: - Bilo je i drugih žena koje su bile na tom tepihu, koje nisu baš izgledale kao ja, i nisu ih grdili, gurali ili im rekli da siđu. Založila sam se za sebe, i ona se također založila za sebe - završila je Rowland veoma sugestivnu izjavu za javnost. 

Zaštitarka je podigla ruku i agresivno pokušala usmjeriti bivšu članicu grupe Destiny's Child prema dvorani u kojoj će se prikazati film. Taj postupak nije se svidio 43-godišnjoj Amerikanki, koja je prijetećim prstom upozorila ženu pred prisutnima. U međuvremenu se oglasila i stručnjakinja za čitanje s usana i otkrila riječi koje je Kelly uputila osiguranju.

Prema njoj, interakcija je započela kad je zaštitarka pjevačici stala na haljinu, na što joj je Rowland odgovorila: "U redu je". Međutim, članica osiguranja potom je učinila nešto što je očito razbijesnilo zvijezdu, koja joj je potom odbrusila "Nisi mi ti mama"

VEZANI ČLANCI:

Za Daily Mail su progovorili izvori bliski pjevačici. Oni pak tvrde: - Osobe kojima je posao usmjeravanje zvijezdi u šetnji crvenim tepihom bile su agresivne i Kelly je to pokušala ignorirati. Prekipjelo joj je kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i micala ju dok je pozdravljala obožavatelje i pomagala paparazzima da je slikaju - rekli su. 

Podsjetimo, krajem svibnja održava se 77. po redu filmski festival u Cannesu, uz Oscare najveća priredba sedme umjetnosti na svijetu. Kao i uvijek, najveće svjetske zvijezde ne propuštaju priliku prošetati famoznim crvenim tepihom i pokazati raskošne kreacije. Jedna od njih je i Kelly Rowland, koja je prisustvovala premijeri francusko-talijanskog filma 'Marcello Mio'. Umjesto da komentiraju njezin zanosan izgled, fanovima je pozornost privukla jedna druga stvar.

Naime, bivša pjevačica grupe Destiny's Child na stepenicama crvenog tepiha posvađala se s članicom osiguranja. Nemila scena dogodila se dok je Rowland pozirala fotografima i mahala prisutnima, a potom se uz pratnju zaštitarke zaputila prema filmskoj dvorani. Međutim, u jednom trenutku Kelly se vidno uznemirila i verbalno sukobila sa ženom, pri čemu je gestikulirala prstom i vikala. Videozapis ove situacije ubrzo se proširio društvenim mrežama.

GALERIJA: Kelly Rowland sukobila se sa zaštitarkom u Cannesu, fanovi tvrde: 'Trebali bi je otpustiti'

1/6

- Na snimci je vrlo jasno da se Kelly Rowland pokušala fotografirati i da su je požurivali, a onda joj je zaštitarka stala na haljinu pa ju je Kelly pokušala lijepo upozoriti, no članica osiguranja je bila nepristojna zbog čega joj je Kelly rekla: "Nemoj tako razgovarati sa mnom" - napisala je jedna korisnica X-a, poznatijeg kao Twitter. Svoj sud o situaciji sa snimke ubrzo su dali i obožavatelji.

- "Dodiri su bili potpuno nepotrebni", "Bijesna sam gledajući ovo! Kelly je na situaciju reagirala s dostojanstvom. Zaštitarka je doslovno pokušava gurati po stepenicama u haljini i štiklama. Kelly je bila ljubazna čak i nakon što joj je članica osiguranja nagazila na haljinu", "Obično podržavam osoblje na ovakvim događajima, no ova zaštitarka bi trebala biti otpuštena" - neki su od komentara fanova.

Inače, ovo nije prvi incident u kojem je 43-godišnja pjevačica sudjelovala ove godine. Mediji su već pisali o njezinom napuštanju emisije Today iz razloga što nije bila zadovoljna garderobom. - Kelly i njezin tim nisu bili sretni. Nije im se svidjela garderoba pa se povukla iz emisije. Voditeljica je tog jutra ostala bez glavne gošće, rekao je tajni izvor i otkrio da su producenti emisije Rowland ponudili nekoliko alternativnih opcija, no ona ih je odbila.

VIDEO: Umag pjeva u jedan glas: Baby Lasagna otpjevao Rim Tim Tagi Dim

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije