Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržala je supruga

Uvijek elegantna Lejla Filipović u maloj crnoj haljinici istaknula je svoje vitke noge: 'Divna'

Zagrebačka premijera dokumentarnog filma o Dini Rađi
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/10
06.10.2022.
u 22:00

Za ovu prigodu odabrala je elegantnu, kratku, crnu haljinu koja je naglasila njezine vitke noge i figuru, a kombinirala ju je s crnim čizmicama, torbicom sa zlatnom aplikacijom i decentnim nakitom dok je kosu podignula u pundžu.

Lejla Filipović (45) pojavila se suprugom Tarikom Filipovićem (50) na premijeri predstave ''Sex i glad'' u kojoj Tarik ima glavnu ulogu i ukrala svu pozornost u elegantnoj modnoj kombinaciji.

Bivša manekenka na svom je Instagram profilu istaknula koliko je ponosna na supruga, a podijelila je i niz zajedničkih fotografija.

-Zagrebačka premijera 'Sex i glad'. Svi već znate koliko sam ponosna na mužića i veselim se svakom njegovu uspjehu kao da je moj (male zasluge pripisujem i sebi). Predstava je maestralna… beskrajno duhovita, poučna… drugačija… Obavezno pogledajte… i zahvalite mi kasnije- napisala je Lejla uz objavu.

Za ovu prigodu odabrala je elegantnu, kratku, crnu haljinu koja je naglasila njezine vitke noge i figuru, a kombinirala ju je s crnim čizmicama, torbicom sa zlatnom aplikacijom i decentnim nakitom dok je kosu podignula u pundžu. Tarik je za premijeru odabrao sivo odijelo koje je kombinirao s bijelim tenisicama i košuljom, a na svom Instagram profilu također je podijelio zajedničke fotografije te otkrio kako se zabava nakon premijere održala u klubu Saloon.

-Ostvarih si dugogodišnju želju da se vratim na jednu noć u klub gdje sam puno noći proveo i zora dočekao… Okružen dragim ljudima nakon uspješne zagrebačke premijere…- napisao je Tarik, a brojni pratitelji uputili su komplimente skladnom paru.

''Bravo'', ''Svaka čast i sve pohvale'', ''Divni ste'', ''Predivni'', ''Divno, svjetski, a naši'', ''Predivna si Lejla'', ''Najljepši par'', ''Top'', ''Wow'', ''Ajmee'', samo je dio komentara.

VIDEO Drew Barrymore progovorila o teškom djetinjstvu: 'S 13 godina dva puta sam bila na odvikavanju, završila sam u psihijatrijskoj ustanovi

 

Komentara 1

Avatar links
links
06:04 07.10.2022.

najjače je kad prenose uzbudjene komentare, ajme, wow, vau... strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije