Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne farba se od 2021.

Njeguje prirodni izgled! Jedna od najljepših glumica Hollywooda (64) ponosno je pokazala sijedu kosu na modnoj pisti

Foto: Profimedia
1/15
06.10.2022.
u 17:50

Andie se sada pojavila na Tjednu mode u Parizu gdje je prošetala modnom pistom i sve oduševila prirodnim izdanjem. Nosila je šljokičasti haljinu ukrašenu perjem s prorezom na nozi koja je naglasila njezinu vitku liniju, a na pisti joj se pridružila i kolegica, glumica Eva Longoria.

Glumica Andie MacDowell (64) često se nalazi na listi najljepših glumica Hollywooda. Mnogi se sjećaju njezinih glamuroznih izdanja sa crvenog tepiha na kojem je plijenila pozornost i predivnom crnom kovrčavom kosom, no u protekle dvije godine promijenila je svoj izgled. Zbog pandemije prestala je ići kod frizera te sada ponosno nosi svoju sijedu kosu.

Andie se pojavila na Tjednu mode u Parizu gdje je prošetala modnom pistom i sve oduševila prirodnim izdanjem. Nosila je šljokičasti haljinu ukrašenu perjem s prorezom na nozi koja je naglasila njezinu vitku liniju, a na pisti joj se pridružila i kolegica, glumica Eva Longoria.

Inače, Andie je kosu prestala farbati 2021. godine, a posijedila je za vrijeme pandemije.

Actor Andie MacDowell presents a creation during a public show organised by French cosmetics group L'Oreal as part of Paris Fashion Week, in Paris, France October 2, 2022. REUTERS/Johanna Geron Photo: JOHANNA GERON/REUTERS
Foto: JOHANNA GERON/REUTERS

- Kosa mi je počela sijediti tijekom pandemije COVID-a, a moje kćeri su živjele pored mene pa su me stalno viđale i govorile su mi: "Izgledaš opako i ovo moraš zadržati." ... Zaljubila sam se u taj izgled i odlučila sam ga zadržati. I moram reći, nikad se nisam osjećala ljepše. Ne kažem da svi moraju ići raditi ovo, ali meni to odgovara, i mislim da je to toliko ljudi prihvatilo, i to mi se sviđa. Sviđa mi se što je ljudima ugodno što starim. Mislim da je to važna poruka za sve nas da starimo i da smo lijepi - rekla je glumica.

- Ne znam što će se dogoditi za pet godina, možda ponovno obojim kosu, ali trenutačno mi se sviđa ova srebrnkasta nijansa, baš uživam u njoj! Nisam se zapustila, uopće ne razmišljam o ovoj promjeni na taj način – dodala je Andie koja oduvijek njeguje prirodan izgled.

MacDowell ne skriva svoje bore i kaže da neće ići na estetske operacije. - Nisam bila na estetskim operacijama. Moje lice je moje lice, i mislim da mi ne trebaju. Zadovoljna sam sama sa sobom - rekla je jednom prilikom zvijezda filmova "Četiri vjenčanja i sprovod" te "Harrisonovo cvijeće".

VIDEO Marija Šerifović o svom ponašanju: 'Svi misle da sam agresivac i da sam u stanju nekoga udariti'

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
18:40 06.10.2022.

Ne sviđa mi se.

PO
poluvodič
18:05 06.10.2022.

Totalno antipaticna ima 30 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije