Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se komplimenti

Sanja Vejnović (61) pokazala lice bez trunke šminke i oduševila prirodnim izdanjem: 'Najljepša glumica'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
06.10.2022.
u 20:00

Sanja je nedavno podijelila fotografiju iz ''arhive'' i podsjetila kako je izgledala u mlađim danima te još jednom dokazala zašto nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica.

Glumačka diva Sanja Vejnović (61) na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju iz centra Zagreba i pratiteljima poželjela dobar dan. Sanja je pozirala u prirodnom izdanju bez trunke šminke i pokazala kako su godine za nju samo broj.

''Predivna žena'', ''Ljepota'', ''Predivna'', ''Prelijepa Sanja'', ''Najljepša glumica'', ''Pa koliko vi godina imate? 25!'', ''Prirodna i lijepa žena'', ''Wow'', ''Zgodna'', ''Ljepotice'', pisali su pratitelji.

Inače, Sanja je nedavno podijelila fotografiju iz ''arhive'' i podsjetila kako je izgledala u mlađim danima te još jednom dokazala zašto nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica.

-Nekad davno, kada su se fotografije razvijale i nije bilo photoshopa fotografije- napisala je Sanja koja je na fotografijama pozirala u crnoj kratkoj haljini otvorenih leđa i podignute kose, a u komentarima ubrzo su se javili pratitelji.

Ovog ljeta podijelila je i nekoliko fotografija u kupaćem kostimu te pokazala svoju vitku liniju koju osim zdravom prehranom održava i vježbanjem, a u centru Zagreba najčešće ju možete vidjeti na biciklu. 

Glumica je 2012. godine završila na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", no iza nje je više od 40 godina karijere, tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te je izdala kuharicu.

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
20:32 06.10.2022.

Pa zar nije normalno da se prikazuje svatko bez šminke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije