Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovaj tjedan

U Hard Place- u: After Slash party, VIS Breskvice, PHANERON + Predstavljanje romana 'Karte, molim!'...

Breskvice
Foto: Ivana Marinić Kragić
1/8
22.06.2015.
u 13:30

22.06.2015. – ponedjeljak

PRE  & AFTER IN MUSIC PARTY & Žuja party

Ako niste osvojili ulaznice za In music festival u Hard Place-u u nagradnoj igri ili Vas jednostavno n zanimaju bandovi koji sviraju na Jarunu ili se samo želite „zagrijati“ prije In Musica pridružite nam se ovaj ponedjeljak u Hard Place-u gdje Vas očekuje prepuni Jukebox dobre glazbe, fliper Sopranos, biljar sa 6 rupa, 15 kugli i 2 štapa i VELIKA ŽUJA PO 10 KUNA! Kako su rijetki oni koji vole ponedjeljak, Hard Place je tu da Vam ga bar malo popravi. Dakle cijelu noć možete napucavati 8-ball, na jukeboxu omiljenu stvar, upucavati se našim krasnim konobaricama ili probati oboriti rekord na fliperu i zaraditi 5 besplatnih piva. Laganini!

23.06.2015. – utorak

BLUES UTOROCK – WHISPER, BEN DOVER & open blues rock session

Ovog utorka na Blues Utorocku uz naš kućni band, Ben Dover, svira Whisper koji nas je nedavno oduševio na tribute to B.B.King večeri. Whisper je spoj je mladenačke energije i zanosa sa velikim i dugogodišnjim iskustvom na
zagrebačkoj rock i blues sceni. Zajedno su dvije godine, i sviraju po svim klubovima u Zagrebu, a cilj im je kvalitetno i energično prenjeti emociju i podijeliti sve sa slušateljima. I naravno dobro se zabaviti! Repertoar benda bazira se na urbanom blues-u (M.Waters, B.B. King, Buddy Guy...), soul glazbi kakva se izvodila krajem 60-ih (Etta James, A.Franklin, T.Turner, Mary Clayton..), legendarnim blues instrumentalima (F.King, L.Mack, J.Beck..) i rock antologiji tipa J.Joplin, Traffic, E.Clapton, T.Chapman, Presley i drugi.. Naravno nakon pub-blues rocka Ben dover-a, i Whispera svi prijatelji i namjernici slobodni su nam se pridružiti na sessionu. Ponesite svoje instrumente - gitaru, obou, usnu harmoniku, harfu...i vidimo se na stage-u. Ako pak nećete ili ne znate svirati vidimo se na šanku! Upad je free!

24.06.2015. – srijeda

HGF session – PHANERON + Predstavljanje romana "Karte, molim!"

Natjecateljske večeri ovogodišnjeg HGF-a su završene, i u velikom finalu u Zaboku izabran je pobjednik - zagrebački band MR.ALBINO! Oni su osvojili hrpu nagrada (između ostalih i 20.000 kn u opremi), a HGF završava i sezonu session i natjecateljskih svirki u Hard Place-u srijedom. Nastavak slijedi najesen, ali za zatvaranje sezone nam pripremaju svirku banda PHANERON iz zagreba. Oni su akustični pop/rock bend, koji je nastao krajem 2013. g. kao akustični projekt dvojice prijatelja, Nikole Lugovića (akust. gitara, bass; ex bend Kanis Mater) i Stefana Nožice (vokal; bend Penny Lane), koji su nakon par mjeseci probi i sviranja napravili dovoljno materijala za prvi EP "MEMORIES" (možete ga pronaći na FB str.), te su ubrzo nakon toga popunili zvuk benda pomoću svojih prijatelja, današnjih članova: Luka Letica Grgas (akustična gitara) i Igor Veber (harmonika). Uz svirku biti će tu i predstavljanje romana "Karte, molim!" autora Marka Dejanovića. "U romanu "Karte, molim" Dejanović se zrelo poigrava predrasudama, značenjima, znanjima, vjerovanjima, tabuima. Ne voli opisivati, ali voli postavljati pitanja. I odgovarati na njih. Efektno i direktno, poput maksimalno istreniranog boksača koji ne zna za milost i književna prenemaganja. Pri tome se vješto koristi različitim spisateljskim tehnikama u dočaravanju različitih žanrova. Ima smisla za erotičnu doslovnost, na mahove je poetičan, kontrolirano zakučast, politički aktualan i polemičan. Ali nije banalan. A nije lako biti dubok u plitkim vremenima." Denis Derk, Večernji list. Upad je free, a svirka počne oko 21.30.

25.06.2015. – četvrtak

JUKEBOX & BILIJAR NIGHT & Žuja party

I ovaj četvrtak Vas u Hard Place-u očekuje prepuni Jukebox dobre glazbe, fliper Sopranos, biljar sa 6 rupa, 15 kugli i 2 štapa i naša prekrasna terasa koja radi od 1 sat. Odmorite nakon tri naporna dana na Jarunu ili produženog vikenda uz dobru mjuzu i opuštajuću atmosferu u Biggest Little Rock Clubu!

26.06.2015. – petak

SLASH afterparty with ROCKHEADS & Pelin party

Slash, jedan od najvećih rock gitarista u povijesti, motor legendarnih Guns’n’Roses i autor mnogih bezvremenskih riffova, nastupit će praćen Myles Kennedyjem i grupom The Conspirators na zagrebačkoj ŠRC Šalati u petak, 26. lipnja. Kao support nastupit će zagrebački bandovi Hard Time i Lexus Lord. Tim povodom će se u Hard Place-u održati afterparty (jer koncerti na Šalati završavaju do 23 sata) na kojem ćete se do sitnih sati moći zabavljati uz fenomenalne ROCKHEADS i njihove cover verzije AC/DC, ZZ Top, Whitesnake, Cult i ostalih. Upad je free, a pelin cijelu noć 5 kuna! Posebna zanimljivost je da je Slash 26. lipnja trebao imati slobodan dan na touru, ali su na njegovo inzistiranje Zagreb i Hrvatska naknadno uvršteni na popis koncerata. Evidentno su još i kod njega živa sjećanja na prošli dolazak u ove krajeve, kad je, u veljači 2013. rasprodao ljubljanski Tivoli. Karte za koncert Slasha možete kupiti i na šanku Hard Place-a!

27.06.2015. – subota

VIS BRESKVICE & Vodka party

Po prvi puta na našoj novoj adresi sviraju VIS BRESKVICE. Ova ultracoolzabavna i vesela družina uvijek na svojim nastupima napravi pravu ludnicu, pa ne sumnjamo da će tako biti i u Biggest Little Rock Clubu u subotu 27.06. Svi koji su željni dobre zabave, veselih nota i naravno luuude čage ovo večer doći će na svoje. Zabavljaju Vas VIS BRESKVICE u sastavu: Jadran Lindić - vokal, sex simbol, slavuj svakog derneka; Željka Markulin - ritam gitara, make up, menađering; Viktor Grabar - solo gitara, mystic, hair guru; Hrvoje Stipanov - bas gitara, torzo, vicevi i doskočice; Božidar Kadić - bubnjevi, dupla pedala, svake majke zet, security, organizacija; Davor Ivanov - klavijature, harmonika, kajdanka, frontmen. Upad je simboličnih 10 kuna, a biti će tu svega od "Trese Lupa Udara", preko "Program tvog kompjutera", "Lutka sa naslovne strane", "Tko to tamo pjeva", "Hipnotisana gomila"....i mnoge druge strane i domaće uspješnice. Uostalom 'ko je jednom bio na Breskvicama doći će opet! Uz sve to HARD PLACE Vam je pripremio i Vodka party gdje je nultri 5 kuna cijelu noć!

Next week ili u skoroj budućnosti:

28.06. nedjelja - NE RADIMO

29.06. ponedjeljak - JUKEBOX & BILIJAR NIGHT

30.06. utorak - BLUES UTOROCK - BEN DOVER & open session

01.07. srijeda - ROCK KVIZ

02.07. četvrtak - AKUSTIČNI ČETVRTAK

03.07. petak - YELLOW SUBMARINE

 *******************************************************************************

11.07. subota - CHAOS ADDICT

31.07. petak - ZATVARANJE VELIKOG STAGE-a

01.08. subota - ZATVARANJE VELIKOG STAGE-a

04.09. petak - PARANOID - BLACK SABBATH & OZZY TRIBUTE

25.09. petak - 5.ROĐENDAN HARD PLACE-a!

26.09. subota - 5.ROĐENDAN HARD PLACE-a!

17.10. subota - DAMIR SIMIC - SHIME

 www.hardplace.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije