Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA VANJA

Tko je supruga Nikole Kalinića? Rano je napustila roditeljski dom, a zajedno su prošli teške trenutke

Foto: Instagram
1/6
29.05.2024.
u 15:40

Prije nego što su stali pred oltar i izgovorili sudbonosno 'da', Vanja i Nikola devet godina proveli su u vezi. Veliku ljubav okrunili su 2013. godine skromnim vjenčanjem. Naime, mladenka je tada očekivala njihovo prvo dijete.

Sad već umirovljeni nogometaš Hajduka, Nikola Kalinić (36), nije dugo trebao čekati na sljedeći poslovni angažman. Naime, klub s Poljuda u ponedjeljak ga je i službeno predstavio kao novog sportskog direktora. Ovog 36-godišnjaka iz Solina navijači pamte po beskompromisnosti, svojeglavosti, ali i golovima. Oni malo znatiželjniji znat će da Nikola već 20 godina ljubi lijepu suprugu Vanju.

Bračni par Kalinić upoznao se 2004. godine u Splitu preko zajedničkih prijatelja a, kako kaže Vanja, ljubav se dogodila na prvi pogled. Iako se ne pojavljuje često u javnosti, samozatajna brineta rodom iz Trpnja vodi ključnu ulogu u održavanju obitelji i odgoju djece dok njezin suprug putuje po čestim nogometnim gostovanjima.

Svoje obrazovanje stekla je u Splitu, gdje je završila Pomorski menadžment. Taj period predstavlja i njezino životno sazrijevanje, budući da je Vanja u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkrila kako se rano odlučila na odlazak iz obiteljske kuće. - Iz moje skromne biografije s ponosom volim istaknuti to što sam s petnaest godina otišla iz roditeljskog doma i četiri godine živjela sama dok nisam maturirala - rekla je jednom prilikom.

Stečenu zrelost zahvaljuje iznenadnoj emancipaciji, a ljubav svog života upoznala je s 20 godina. - Kad smo se Nikola i ja zaljubili, bili smo praktički još uvijek tinejdžeri, tako da je ostatak moje biografije usko vezan uz njegovu karijeru, a ono na što smo oboje najponosniji svakako je naš sinčić Mateo, jer s njim je naša ljubav dobila onaj puni, istinski smisao - zanosna 37-godišnjakinja priznaje da je vlastitu karijeru podredila suprugovoj.

VEZANI ČLANCI:

Prije nego što su stali pred oltar i izgovorili sudbonosno 'da', Vanja i Nikola devet godina proveli su u vezi. Veliku ljubav okrunili su 2013. godine skromnim vjenčanjem. Naime, mladenka je tada bila u visokom stupnju trudnoće te je ubrzo na svijet stiglo njihovo prvo dijete - sin Mateo. Uz najstarijeg Matea, supružnici imaju i dvije kćerkice - Lotu i novorođenu djevojčicu kojoj javnost još uvijek ne zna ime.  

Obitelj Kalinić pravi je dokaz da svaki uspješni muškarac ovisi o ženi s kojom dijeli život, jer Nikolina bogata nogometna karijera ne bi bila moguća bez Vanjine žrtve. Ta žrtva se očituje u brojnim selidbama uslijed promjena klubova, pa su Vanja i Nikola nakon odlaska iz Splita živjeli redom u Manchesteru, ukrajinskom Dnjipru, Firenci, Milanu, Madridu, Rimu i Veroni, da bi naposljetku ipak napravili puni krug i vratili se u grad pod Marjanom. Tamo će i nastaviti graditi svoj život.

GALERIJA: Nikola Kalinić i supruga Vanja postali roditelji treći put, dobili su kćerkicu

1/15

Osim logističkih izazova, Vanja je Nikolina najveća podrška i na travnatom terenu. Dok je igrao u reprezentaciji ponosno je pratila sve njegove utakmice, a nakon pobjede protiv Španjolaca 2016., u koju je Kalinić ugradio prelijepi zgoditak, supruga je na društvenim mrežama usporedila sa Zlatanom Ibrahimovićem. Svoju potporu dokazala je i kada mu je većina okrenula leđa zbog naprasnog odlaska iz 'Vatrenih' tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine. 

U slobodno vrijeme Vanja uživa pratiti i komentirati modu. Tako je u jednom intervjuu izjavila da su Ukrajinke uvijek odjevene u najskuplje brendove, dok Talijanke imaju najviše ukusa. O suprugovom modnom pedigreu kaže: - On kao tipično muško, sve mu je dobro i isto, pa tako da mu se pred očima pojavim u bijeloj majici, a nakon toga u haljini s kristalima, on ne bi primijetio razliku!  Komentar je uvijek isti: 'To ti je čudo, jesi li gotova?' - kroz smijeh je ispričala za Slobodnu Dalmaciju. 

VIDEO: Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

 

Komentara 2

TR
Tripoli
16:55 29.05.2024.

Izgleda mi ko tutlek pored nje..

JB
jbunn
18:18 29.05.2024.

Jako mi je žao što je svoju karijeru stavila na stranu. Siguran sam da bila bila jako uspješan pomorski manadžer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije