Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli dizajnerske stvari

Supruga Dinamovog nogometaša uživala na skijanju i pohvalila se skupom torbicom

Foto: Instagram
1/8
12.01.2021.
u 19:08

Lejla Hajrović pokazala je obožavateljima svoju Prada torbicu s umjetnim kristalima.

Lejla Hajrović supruga nogometaša Dinama Izeta Hajrovića u Švicarskoj je na skijanju i pohvalila se na Instagramu kako uživa u snježnim radostima. Kao i u svakoj prilici Lejla je i za odlazak na snijeg odabrala modnu kombinaciju na kojoj zavide sigurno mnoge žene, a posebno joj zavide na jednom detalju koji je imala na sebi. Dok se u debeloj bundi bacala po snijegu Lejka je u ruci držala Pradina torbica optočena umjetnim kristalima i cijena ove torbice kreće se oko 10 500 - 11 000 kuna.

Nije tajna da Lejla voli dizajnerske stvari i posebno je slaba na torbe. Prije godinu dana kada je slavila rođendan napravila je slavlje i tada se pohvalila kako je njezina kolekcija torbica postala veća za još jednu Chanel torbicu. Riječ je o Chanelovoj torbi u obliku nogometne lopte čija cijena iznosi oko 3200 dolara odnosno oko 20.000 kuna.

Tijekom ovog zimskog odmora Hajrovići su prvo boravili u luksuznom hotelu u St.Moritzu, a zatim u Vitznau. No, čini se da ih taj smještaj nije dojmio, pa su ga kritizirali na Instagramu. - Najgora usluga ikad! Neprihvatljivo, neorganizirano i jako neprofesionalno, bila je oštra Leyla.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije