Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luka se pohvalio

Skupe krpice im nisu važne! Vanja Modrić očarala u haljini od samo 300 kuna

Foto: Instagram screenshot
1/6
12.01.2021.
u 13:32

Iako mnogi slavni parovi vole izdvojiti pozamašne svote za krpice, čini se kako to Modrićima nije važno.

Iako je Luka Modrić jedan od najpoznatijih nogometaša u svijetu, a time i jedan od najplaćenijih u Hrvatskoj, svoj život sa suprugom Vanjom Modrić drži podalje od javnosti, a čini se kako im nisu važne ni skupe krpice.

Luka je prije gotovo tjedan dana objavio obiteljsku fotografiju na kojoj je pozornost ovog puta ukrala supruga. Naime, Vanja je oduševila modnom kombinacijom za tek 300 kuna. Vesela obitelj pozirala je na proslavi Nove godine, a Vanja je odjenula haljinu popularnog modnog brenda Zare, čija je cijena 300 kuna. Dok je Vanja u ležernom izdanju, Luka je odjenuo modro odijelo.

Foto: Instagram screenshot

Iako mnogi slavni parovi vole izdvojiti pozamašne svote za krpice, čini se kako to Modrićima nije važno. 

Luka i Vanja vjenčali su se 12. svibnja 2010. pred obitelji i bliskim prijateljima, a proslavili su u zagrebačkom restoranu Okrugljak. Vanja je tada bila trudna s njihovim prvim djetetom, a u lipnju iduće godine par je stao pred oltar. 

Komentara 22

ZA
zagabria5
13:48 12.01.2021.

Luka je ostao ljudina i ima lijepu familiju a imao je i sreće da nađe normalnu ženu. Svaka im čast

RO
RogaBabaroga
16:00 12.01.2021.

pa nije sve u markama, brendiranoj robi i etiketama. normalna žena, ima stila i zna se obuč. super su

JA
jadnatikoza
15:32 12.01.2021.

Vidiš kako se dobro sjeća cijene krpice od 300 kuna. A na sudu je zaboravio na silne milijune koje mu je zamračio tata Zdravko...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije