Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skriva identitet djevojke

Stjepan Hauser se oženio na Maldivima? Jednom fotkom pokrenuo glasine: 'Medeni mjesec se nastavlja'

Foto: Instagram
1/13
26.03.2021.
u 18:01

Čini se kako je raju na Maldivima došao kraj, no baš kad se opraštao od otoka, Hauser je na Instagram storyju napisao nešto što je potaknulo nove glasine. Naime, na jednom od videa glazbenik je napisao: 'Gospođice, medeni mjesec se nastavlja?'.

Stjepan Hauser na Maldivima s misterioznom djevojkom uživa još od sredine veljače, a kada je tek došao na odmor podijelio je nekoliko videa na kojima je s njim spomenuta djevojka, no glazbenik je njezin identitet  vješto skrivao. Njegovi obožavatelji odmah su ga bombardirali pitanjima tko je ljepotica u njegovom društvu i htjeli su da im otkrije u kakvoj su vezi.

Čini se kako je raju na Maldivima došao kraj, no baš kad se opraštao od otoka, Hauser je na Instagram storyju napisao nešto što je potaknulo nove glasine. Naime, na jednoj od fotografija glazbenik je napisao: 'Gospođice, medeni mjesec se nastavlja?'. Dakako, nitko ne zna je li se glazbenik šalio ili se stvarno za misterioznu djevojku oženio na rajskom otočju. 

Foto: Instagram screenshot

A noć prije, njihovu zadnju na Maldivima, počastili su se romantičnom večerom u prekrasnom morskom okruženju. Tom prilikom Hauser je podijelio još fotografija na kojima je u strastvenom zagrljaju s plavušom. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, ubrzo nakon što su se mediji zainteresirali tko je ona, saznalo se kako violončelist ondje promovira svoje egzotično odredište te su mnogi pričali kako je i djevojka samo dio promocije mjesta, no Hauser je prije dva dana odlučio progovoriti. 

"Mnogi od vas nagađaju i pitaju me tko je je moja princeza, tko je ta djevojka, pa sam napokon odlučio pokazati svoju ljupku princezu" kazao je Hauser i snimio plavokosu djevojku koja je lice sakrila slamnatim šeširom, a podijelio je i trenutak u kojem misterioznu ljepoticu drži u zagrljaju i ljubi se s njom.

Mnogi su primijetili da više nije ona crnka koju je prije pokazivao. Prije je violončelist podijelio dvije fotografije na kojima je u zagrljaju crnke, ali njezino lice nije pokazao javnosti.

VIDEO>> Pogledajte što nam je Marijana Batinić rekla o majčinstvu

Ključne riječi

Komentara 7

LA
lakont
18:55 26.03.2021.

Mogu oni pisat kaj hocu, al ovaj je derpe da vrag vraga...casti kolacima...

RO
roland
18:53 26.03.2021.

Oženio za za onog Gospodina savršenog od Hane Rodić?

Avatar Idler
Idler
18:26 26.03.2021.

Super, more se konačno i vrnut dečku 😊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije