Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ LJUBAVI

Goran se još nije oglasio o prekidu, ali Hana niže objave: 'Hvala svima na ogromnoj podršci'

Foto: reuters
1/17
26.03.2021.
u 16:35

Nakon što je jučer objavila kako je vezi s Gospodinom Savršenim Goranom Jurenecom (40) došao kraj, Zagrepčanka Hana Rodić opet se javila na Instagramu.

Veza naizgled savršenog para, Zagrepčanke Hane Rodić (23) koja je otela srce Gospodinu Savršenom Goranu Jurenecu (40), nije potrajala. Da je tako ,potvrdila je Hana na svojim društvenim mrežama te zamolila da joj se nitko ne javlja i te da joj se da podrška i razumijevanje u ovom razdoblju nakon prekida, a dan poslije uslijedila je i novi istup, piše 24 sata.

- Željela bih se zahvaliti na ogromnoj podršci koju sam dobila, pisali ste mi jako lijepe poruke i sve što mogu reći je da me prate prekrasni ljudi! Hvala vam puno - poručila je Hana pratiteljima na Instagramu kojih broji oko 110 tisuća.

Još nije izašlo na vidjelo što je kumovalu kraju ljubavi Gospodina Savršenog i 17 godina mlađe Hane, ali mjesecima se prije prekida nagađalo da veza stoji na klimavim nogama.

Foto: Instagram/Wanda Nara

U svojim brojnim objavama na društvenim mrežama opovrgavala je različite navode, ali čini se kako ljubav ipak nije potrajala. Još nedavno Hana je obožavateljima na Instagram priči  kazala kako je s njom i Goranom sve u najboljem redu. "Zajedno smo, opustite se ljudi... Koliko sam tračeva čula o sebi u zadnje tri godine da me više ništa ne dira. Žalosno je da se sve veze moraju obilježiti na društvenim mrežama", napisala je tada Hana koja je tada Gorana još uvijek pratila na Instagramu, dok je on nju otpratio te time prouzročio prve sumnje da s parom nešto nije u redu. Podsjetimo, ljubav između Hane i Gorana planula je tijekom prve sezone showa ''Gospodin Savršeni'' prije nešto više od dvije godine, a kada su se medijski naslovi o navodnom prekidu ponovili, odlučila je objaviti: 

– Pretpostavljam da su glasine uzbudljivije od istine – objavila je tada Hana, ali sumnja da ih ljubavna sreća više ne prati ojačala je nakon što su pratitelji primijetili da na društvenim mrežama više nema njihovih zajedničkih privatnih fotografija te da je Goran zaključao profil za javnost, a potom i otpratio Hanu na Instagramu.

Foto: Instagram screenshot

Upitnik nad glavom mnogih fanova rastao je ponajviše na Valentinovo, koje je Hana odlučila provesti s prijateljicom. Zbog toga je mnoge fanove zanimalo gdje je Goran, a ona je odgovorila u svom stilu. "Za sve vas kojima je čudno provesti Valentinovo s prijateljicom", napisala je na fotografiji prijepiske s jednom pratiteljicom koja ju je upitala gdje je Goran. "Ni ja vas nisam pitala gdje su vaši muževi", dopisala je uz smijeh.

Pogledajte zanimljive trenutke s ovogodišnje dodjele Večernjakove ruže.

 

Komentara 3

DO
domagoj1492
17:26 26.03.2021.

Ovo je top članak!

FA
fajlpz
01:16 27.03.2021.

Hanuma je ucviljena.

AL
alfagt2015
17:52 26.03.2021.

a što ce se oglašavati,najebo se piletine,kupio joj malo silikona i odjebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije