Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljeni lik

'Vragolasti Denis' danas ima 36 godina i izgleda ovako, a zna se i čime se bavi

Foto: Profimedia
1/3
01.12.2022.
u 10:03

Mason Gamble glumio je Denisa i na audiciju za film prijavilo se 20 tisuća dječaka, a baš su njega izabrali za ulovu vragolastog Denisa. Tada je imao samo sedam, a danas ima 36 godina.

Jedan od filmova koje televizije znaju često prikazivati u blagdansko vrijeme je i film "Vragolasti Denis". Priča o Denisu dijelom je slična onoj u filmu "Sam u kući".

Naime, Denisa roditelji ostavljaju na čuvanje bračnom paru Wilson, a gospodin George Wilson kojeg u filmu glumi Walter Matthau poludi u društvu ovo vragolastog dječaka i ne razumije kako je dječaku samo do zabave. Denis se neprestano igrao sa živcima Georgea Wilsona, a te komične situacije gledatelje i dalje nasmijavaju do suza. Film je osvojio nagrade Golden Screen i Young Artist.

Zaigranog Denisa u filmu snimljenom 1993. godine glumio je Mason Gamble koji je imao sedam godina kada je snimio ovaj film. Na audiciju za ovu ulogu pojavilo se 20 tisuća dječaka, a samo je Mason uspio zadiviti i osvojiti ulogu. Nakon toga glumio je i u filmovima "Just in time", "Bad Moon" i "Spy Hard" prije nego je odlučio kako se glumom ipak neće baviti.

Kasnije se pojavljivao u još nekim serijama i filmovima ali se odlučio posvetiti fakultetu i danas je morski biolog, ali glumu nikada nije prestao voljeti i 2011. godine nakon duge pauze na kraju je ipak prihvatio ulogu u filmu "Golf in the Kingdom".

- U filmu je riječ o muškarcu koji je na prekretnici, a kako sam i ja bio u sličnoj fazi tada, prihvatio sam ulogu jer se činila prikladnom za period koji sam prolazio - rekao je jednom prilikom Mason. 

VIDEO Ivana Knoll: Ponosna sam na titulu najseksi navijačice na SP-u

 

Komentara 2

WI
wisnja7
14:16 02.12.2022.

Slatki dečko u filmu, slatki dečko sada

NA
najposebniji
10:40 01.12.2022.

Ne možeš ga prepoznati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije