Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije godine nakon razvoda

Vjenčanje od 43 milijuna kuna! Udala se bivša supruga Romana Abramoviča

Foto: DPA/Pixsell
1/7
19.01.2020.
u 11:02

Luksuzno vjenčanje održalo se u švicarskom skijalištu St. Moritz pred više od 300 uzvanika, a mladenci su mnoge iznenadili neočekivanim potezom uplovivši u bračnu luku 24 sata ranije od očekivanog

Dvije i pol godine nakon razvoda od ruskog milijardera Romana Abramovića njegova bivša supruga Daša Žukova uplovila je u bračnu luku s grčkim milijarderom Stavrosom Niarchosom.

Luksuzno vjenčanje održalo se u švicarskom skijalištu St. Moritz pred više od 300 uzvanika, a mladenci su mnoge iznenadili neočekivanim potezom uplovivši u bračnu luku 24 sata ranije od očekivanog. Na svadbenu svečanost potrošili su više od pet milijuna funti, odnosno više od 43,6 milijuna kuna.

Sve je bilo pomno isplanirano do posljednjeg detalja, a zanosna Daša zablistala je u elegantnoj vjenčanici A kroja s potpisom modne kuće Valentino. Među uzvanicima bili su i brojne poznate osobe pa je tako na vječanje stigla i princeza Beatrice, inače bliska Dašina prijateljica. Na slavlju su navodno bili i dizajnerica Stella McCartney te unuk Grace Kelly Pierre Casiraghi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚜️ Madameei ⚜️ (@madameei) on

Inače, 38-godišnja Ruskinja sa svojim sadašnjim suprugom dugi niz godina bila je u prijateljskim odnosima, a svoju su romansu započeli nekoliko mjeseci nakon njezina razvoda od Abramoviča. S ruskim milijarderom i predsjednikom nogometnog kluba Chelsea F.C.  u braku je provela 10 godina, a s njima ima i dvoje djece - sina Aarona Alexandra i kći Leah Lou.

Vijest o njihovom razvodu odjeknula je medijima u kolovozu 2017. godine kada je Abramovič potvrdio da je njihovoj ljubavi došao kraj. - Nakon 10 zajedničkih godina donijeli smo tešku odluku. Rastajemo se, ali ćemo ostati bliski prijatelji, roditelji i partneri na projektima koje smo zajedno razvijali. Zajedničkim snagama ćemo odgajati naše dvoje djece. Skupa ćemo također raditi kao suosnivači Muzeja suvremene umjetnosti u Moskvi i kulturnog centra New Holland Island u Sankt- Petersburgu - napisao je Abramovič tada.

Roman i Daša upoznali su se 2005. godine, a vjenčali su se daleko od očiju javnosti. Bivši supružnici dok su bili u braku često su dolazili na ljetovanje upravo u Hrvatsku i to na luksuznoj jahti Eclipse dugačkoj 163 metara koja je bila opremljena bazenima, saunom, kino dvoranama, draguljarnicom, frizerskim salonima, dječjim igraonicama, restoranima i klubovima.

Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
14:42 19.01.2020.

e da je sponzorušama dobiti savjet za lov od ove.........ili bar par telefona i adresa.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije