Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda

Sjećate se Bena iz 'Prijatelja'? Sada ima 30 godina, izgleda skroz drugačije i jedna optužba skoro ga je uništila

Foto: Youtube screenshot
1/7
07.08.2022.
u 20:00

Cole Sprouse s bratom Dylanom je glumio u filmu "Tata od formata" s Adamom Sandlerom a 2005. su imali i svoj vlastiti show na "The Suite Life of Zack and Cody", koji se emitirao na Disneyu.

Cole Sprouse (30) vam možda ne zvuči poznato, ali ovog glumca se sigurno mnogi sjećaju po ulozi malenog Bena u kultnoj humorističnoj seriji "Prijatelji". U seriji je glumio od 2000. godine do 2002. godine, a njegova karijera pred kamerama počela je kad je imao samo osam mjeseci. Njegova baka Jonine Booth Wright je bila glumica te je Coleovim roditeljima predložila da njega i brata mu blizanca Dylana pošalju na audicije za reklame. Tako su se Cole i Dylan izmjenjivali na snimanjima televizijskih projekata, a godine 2017. Sprouse je počeo glumiti Jugheada Jonesa u televizijskoj seriji "The CW Riverdale" i to mu je otvorilo vrata Hollywooda. 

S bratom Dylanom je glumio u filmu "Tata od formata" s Adamom Sandlerom a 2005. su imali i svoj vlastiti show na "The Suite Life of Zack and Cody", koji se emitirao na Disneyu. Popularnost mu je narasla kada je postao dio glumačke ekipe serije "Riverdale", a jedna objava na društvenim mrežama i optužbe koje su iznesene ozbiljno su ugrozile njegovu karijeru i skoro je uništile. 
Na Twitteru se pojavila anonimna objava u kojoj se Cola i njegovog brata optužuje da su 2013. na kampusu Sveučilišta u New Yorku zajednički silovali djevojku u studentskoj sobi. Kasnije se pokazalo da je sve bilo izmišljeno ali je u tom trenutku dosta naštetilo javnom ugledu glumca. 

American actor Cole Sprouse arrives at the 2022 PaleyFest LA - The CW's 'Riverdale' held at the Dolby Theatre on April 9, 2022 in Hollywood, Los Angeles, CA, USA. Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/ABACAPRESS.COM Photo: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/ABACA
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency

- Moji kolege i ja smo lažno optuženi za seksualne napade putem anonimnog profila na Twitteru. Shvaćam to jako ozbiljno i radit ću s pravnim timom na tome da sve riješim. Lažne optužbe rade ogromnu štetu žrtvama seksualnog zlostavljanja. Nadalje, nikad ne bih nikog ušutkavao. Potičem ljude da sami prouče ovakve navode - poručio je Cole koji je sada u vezi s modelom  Ari Fournier.

VIDEO Kaja Vidmar prvi put progovorila o vezi s Vrsaljkom: 'Ova priča je naša, ovaj život je naš'

 

Ključne riječi

Komentara 1

MT
makan tahi
21:04 07.08.2022.

ma da, ja sam mislio da i dalje isto izgleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije